Kui kolmapäeval suutsid eestlased 31:26 võõrsil võita, siis laupäeval laguneti pärast 17:14 võidetud avapoolaega täielikult.

Eesti alustas koosseisus: Eston Varusk, Jürgen Rooba, Kaspar Lees, Mait Patrail, Martin Johannson, Dener Jaanimaa ja Kristo Voka. Kuna Eesti üks põhijõude Mait Patrail oli kimpus vigastusega ja rünnakul aktiivselt osaleda ei saanud, haaras ründemängu ohjad enda kätte Dener Jaanimaa, kes viis eestlased kiirelt 2:1 ette.

Kuni seisuni 8:8 käis võrdsete heitlus. Siis viskas kavala värava Lees ja kaks tükki lisas omaltpoolt Ardo Puna, viies Eesti 11:8 juhtima. Sellepeale võttis Luksemburg aja maha. Eesti meeskond sai oma mängu enne poolaja lõppu ilusasti käima ja võitis esimesed kolmkümmend minutit 17:14.

Teine poolaeg oli aga katastroofiline. Poolaja kolme väravaga kaotanud külalised tegid teise perioodi alguses kaotatud vahe tagasi ja viigistasid seisu 19:19. Avapoolajal kindlalt tegutsenud eestlaste mängus puudus meeskondlikus - mehed hakkasid vägisi ise tegema ja mängupilt oli kole.

Kasu ei olnud ka Eesti koondise pikast pingist ega varuväravavahist, kes teiseks poolajaks sisse vahetati.

Saal muutus haudvaikseks, kui eestlased 46. minutil vähemusse jäid ja vastased kaheväravalise eduseisu saavutasid. 23:21 eduseisult oli Kristo Vokal kasutada seitsme meetri karistusvise, kuid imelise mängu teinud Luksemburgi väravavaht Chris Auger tõrjus meie mehe viske. Publikus oli tunda pinget ja kartust, et nüüd see mäng läheb käest ära, mis esimesel poolajal nii võidetav näis.

Luksemburg asus 24:21 juhtima, mille peale võttis vastaste peatreener aja maha. Eesti vajas vähemalt ühe-väravalist kaotust, et kokkuvõttes edasi pääseda. Jaanimaa ja Lees tõidki eestlased mängu tagasi, tehes seisuks 23:24.

Viis minutit enne mängu lõppu sai Luksemburgi mees 2-minutilise karistuse, mis andis Eesti meestele viimase võimaluse. Paraku tegutses imeliselt väravas vastaste puurilukk Chris Auger ja eestlased enam ohtlikule kaugusele ei jõudnudki.

Viimastel hetkedel hakkas mängu päästma ka vigastusest taastuv Patrail, kes esialgselt pidi ainult kaitses mängima. Hea sööduga leidis Patrail Jaanimaa, kes tegi seisuks 25:28. Leesi ilusasti väravast veel 26:28! Luksemburg eksiski veel rünnakul, jättes Eestile võimaluse mängu tagasi tulla, kuid Patraili valesööt otsustas lõplikult mängu.