Avaldame sulgpalliliidu lehel ilmunud pressiteate täismahus.

"Seoses koroonaviirusest Covid-19 tingitud olukorraga Eestis ja maailmas ning tuginedes Eesti Vabariigi valitsuse seisukohtadele otsustas Eesti Sulgpalliliidu juhatus, et Eesti Sulgpalliliidu kalenderplaani võistlused kuni 10. aprill ei toimu.

Kutsume üles võistluste korraldajaid ja kõiki sulgpallihuvilisi mõistvusele ja vastutustundlikule käitumisele, et aidata ennetada Eestis viiruse levikut. Selline käitumine on kõigi huvides ja aitab loodetavasti kiiremini jõuda tagasi tavapärase elurütmi ja korralduse juurde. Viiruse levikuga seotud arengud näitavad selgelt, et olukord võib veel mõnda aega halveneda ja seetõttu on kõigi ühiskonna liikmete panus ennetustegevuses olulise tähtsusega.

Sel perioodil mitte toimuvate võistluste edasi lükkamise võimalused või ärajäämine selguvad vastavalt olukorra arengutele. 10. aprillist edasiste võistluste staatus selgub aprilli alguses vastavalt sellel hetke olukorrast lähtuvalt.

Klubide treeningtegevuse korraldamises palume lähtuda Terviseameti soovitustest ning kõigil treeningul osalejatel nendest samuti kinni pidada. Ehk kui ollakse käinud viiruse suurema levikuga piirkondades või kokku puutunud haigete inimestega, siis kahe nädala jooksul mitte treeningutel osaleda."