"Ei usu, et rohkem kandidaate lisandub. Võib olla polegi vaja, päris laadaks ei saa ka minna. Kolme kandidaadi nägemused on mingis osas kindlasti erinevad ja nende seisukohtade avaldamine, kaitsmine peaks andma õigema suuna, keda EOK presidendiks ikkagi valida. Olgem ausad, et kõige paremad poliitilised suhted on Selil, rahvusvahelises kontekstis mängib kindlasti Riismani olümpiavõit (toim - 1980. aastal veepallis), Kallas on noor ja võib-olla teistsuguste ideedega mees," iseloomustas Nool lühidalt võimalikke presidendikandidaate.

Kas Riismani tulek pole jäänud hiljaks? "Kui ta ei suuda kandideerimiseks vajalikud 15 allkirja kahe nädalaga kokku saada, siis järelikult ta lihtsalt ei saanud hakkama. Õiget kampaaniat polegi ju keegi teinud, vaid Kallas on avaldanud paar artiklit. Ei usu, et Riismani toetusallkirjad jääks ajaressurssi taha, kui inimene ja tema ideed tunduvad sobilikud. Ta on pikka aega elanud Prantsusmaal ja Venemaal, puutunud kokku mõlema riigi spordisüsteemiga, mis võiks tähendada erinevat nägemust," rääkis Nool.

Ühtlasi pani Sydney olümpiavõitja spordirahvale südamele, et nad toetaks kandidaate sisulises plaanis, mitte selle järgi, kes on kelle sõber. "Olen kuulnud absurdseid arvamusi, et alaliidud või spordiühendused ei saa ühele või teisele kandidaadile toetust avaldada, kuna kardetakse raha ja toetuste äravõtmist. Kui tõesti selline oht tõesti eksisteerib, siis see näitab, et rahastamise süsteem on mäda ja vajab ümbertegemist. Me ei tohi karistada ideede toetamist sõbrasuhete arvelt, mis meid reaalselt edasi ei aita."