Kogu Eesti paremiku osavõtul toimunud meeste võistlus pakkus põneva heitluse juba kaheksandikfinaalis kui omavahel läksid vastamisi koondise liidrid Nikolai Novosjolov (Le Glaive) ja Sten Priinits (En Garde). Mõlemapoolsete võimalustega kohtumises suutis Novosjolov lõpusekunditel oma paremuse maksma panna ja võtta 15:13 võidu. Poolfinaalis pidi maailmameister Novosjolov aga mõnevõrra üllatuslikult tunnistama klubikaaslase Allika 15:11 paremust.

Finaalis oli Allika 15:11 parem Aivar Liimetsast (Tallinna Mõõk). Lisaks Novosjolovile sai kolmanda koha veel Margo Lehis (En Garde).

Hiljuti Oslos satelliitturniiri võitnud Embrich suutis ka seekord näidata head vehklemist ning võita kõik kohtumised suhteliselt kindla eduga. Finaalis alistas ta Erika Kirpu (Tartu Kalev) 15:11. Kolmandad kohad teenisid Nelli Paju ja Katrina Lehis (mõlemad klubist En Garde).

Julia Zuikova (Põhjakotkas) ja Julia Beljajeva (Tartu Kalev) piirdusid veerandfinaalidega. Zuikova kaotas tasavägises kohtumises Pajule 14:15 ning Beljajeva 10:15 Kirpule. Koondise üks liidreid Kristina Kuusk haiguse tõttu võistlusel ei osalenud.