Embrich ütles, et tagaajaja rollist oli raske välja tulla. " Teadsin kohe alguses, et kui jääme taha, siis on väga-väga raske rünnata. Venelannadel on suurepärane kaitsetaktika. Nad töötavad hästi kontrarünnaku peale - kohe kui sa natuke valvsust kaotad, on torge sees," ütles Embrich.

Enda esituse kommenteerimisel tõdes Embrich, et nigel algus tekitas kehva enesetunde. "Sain kohe alguses paar torget sisse, mul tekkis kehv tunne, hakkas tunduma, et pole mõtet proovida väga ise rünnata. Nii kui proovisin, sain kohe torke sisse ja nad olid veel rohkem ees. Nende vastu on peaaegu võimatu kaotusseisust välja tulla. Eks see natukene langetas meie tuju, aga mis teha - see on sport. Kahju jah, et nii läks, aga venelannad olid lihtsalt täna meie jaoks võitmatud. Ja kokkuvõttes on hõbemedali üle ikkagi väga hea meel," lausus Embrich.

Naiskonna treener Kaido Kaaberma oli enda hoolealusega nõus, kuigi laitis eestlannade kesist algust finaalis. "Asi läks kahjuks alguses käest ära, pärast oli juba tagaajamine ning venelannade puhul on see eriti keeruline. Kahjuks seekord ei õnnestunud see matš, aga tüdrukud olid tublid, võitlesid lõpuni. Päris lõpus võitles Ira veel mõned punktid tagasi.

Kaaberma tõstis esile epeenaiskonna senist edu MM-il. "Mõned väga tugevad vastased said alistatud, kelle vastu polnud mingit liigset aukartust märgata. Kindlasti oli suur heameel ka veerandfinaalivõidu üle matšis Hiinaga. Hiina on teada-tuntud kõva võistkond, nad võitlevad alati lõpuni ning võit lisaajal nende üle oli eriti hea," ütles Kaaberma.

Embrich dramaatilisest veerandfinaalmatšist Hiinaga: "Kui nad viigistasid, olin ausalt öeldes natuke vihane korraldajate peale! Need noormehed, kes seal kella juures puldis olid ja nupule pidid vajutama - ma ei tea, mida nemad tegid! Hiinlanna jooksis mulle vastu, arvasin, et üks sekund on jäänud ja ta ei jõua torget teha ning et siis saab aeg niikuinii läbi. Mõlemad torkasime, aga siis ma vaatasin üllatusega, et põleb tema tuli ja ikka on veel sekund aega! Kuidas see võimalik on? Aga eks selliseid asju juhtub. Hea, et lisaajal võitsime. Oleks me kaotanud, oleksin väga-vähga kurb olnud selle üle."