Saksamaa turniiril osalevad mängijad Jüri Sikka, Lauri Murazov, Jürgen Kukk, Jüri Lehtmets, Lennart Holts, Margit Kasemets ja Märt Liiv, treener Sören Jõõras, mehaanikud Sven Reemet ja Aare Renser ning abilised Ago Liiv ja Ilmi Lehtmets.

Lisaks Saksamaa turniirile on tulevikus plaan ka teistel samalaadsetel turniiridel osaleda. Saksamaa turniirile minekule on kaasa aidanud DHL Estonia As, Hasartmängumaksu Nõukogu, Tallink, Finnlines, Nordig Bulls, Eesti Saalihoki Liit, Eesti Invaspordi Liit, Kehtna vald, Anija vald, E-ratastoolid OÜ, Zumbatajad ja teised arvukad annetajad.

Elektriratastooli saalihokis on väljakul neli mängijat pluss väravavaht. Elektriratastooli saalihoki näol on tegu täiesti tavalise saalihokiga, kuid väljakul ringi liikumiseks kasutatakse jalgade asemel spetsiaalselt saalihoki mängimiseks mõeldud elektriratastoole. Tänu elektriratastoolile saavad antud meeskonnamängu harrastada praktiliselt igaüks olenemata lihasjõust või tervislikust seisundist. Eesti Eleketriratasooli Saalihoki Klubi kasutab mängimiseks kasutatakse spetsiaalseid elektriratastoole, mis on saadud Soomest ja mis on siin kohandatud vastavalt mängijatele. Ühe sellise tooli hind on ca 2000 eurot.