Eile mängisid eestlased veerandfinaalis Slovakkia klubi Lokomotiva Kosicega. Esimese punkti tõid võistkonnale Helina Rüütel ja Wisnu Putro, kes võitsid segapaarismängus Milan Dratva – Katarina Sariscanova kahes geimis, tulemusega 21-5; 21-14.

Meesüksikmängus läks punkt vastastele, kui Julien Carraggi kaotas kohtumise kolmes geimis. Kristin Kuuba tegi suurepärase mängu naisüksikmängus, kui võitis 22 minutiga Katarina Vargova 21-9; 21-6. Meespaarismängus kaotati punkt taaskord vastastele ning seis oli viigis 2:2.

Kastanid tõid tulest välja Kristin Kuuba ja Helina Rüütel, kes naispaarismängus võitsid kindlalt Katarina Sariscanova – Katarina Vargova 21-10; 21-10.

„Veerandfinaali vastaseks õnnestus meil loosiga saada kōige sobivam vastane ehk Slovakkia tiim. Teadsime, et nende naised väga tugevad ei tohiks olla ja nii ka oli, tegime oma töö ilusti ära. Poolfinaalis on aga vastaseks juba täiesti teisest klassist mängijad. Üksikmängus kohtun Soraya De Vichenbergeniga, kellega mängisin ka eelmine nädalavahetus. Läheme endast parimat andma ja kaotada pole midagi,“ sõnab Kristin Kuuba.