Eelringis püstitas plokkvibu naiskond uue Eesti rekordi 2058 punktiga, uuendades eelmist tulemust kolme punktiga, rekordivääriline tulemus andis neidudele 12. asetuse. Paas, Jäätma, Hõim alistasid Poola (eelringi 21.) ja Saksamaa (eelringi 5.) naiskonna, ¼ duellis kohtus Eesti naiskond 4. asetusega Türgi võistkonnaga, kellele eestlannad pidid küll alla vanduma, kuid saavutasid kokkuvõttes kõrge 6. koha edestades esimese asetusega Korea naiskonda.

Meeri-Marita kommentaar: “Ma olen üli rahul oma tiimi ja meie tulemustega. Tore on näha, et suudame maailmatippudega võrdselt võistelda ja konkurentsi pakkuda. Läbi raskuste tähtede poole.” Liselli kommentaar: “Suudame koos lasta väga hästi ning tõestasime, et oleme võimelised tulevikus laskma ka maailmameistritiitli peale. Teeme tööd ühiste eesmärkide nimel ning loodetavasti need täituvad.”

Emily kokkuvõte võistlusest: “Olen rahul oma indivudaalse laskmisega. Tunnen ennast uue vibuga juba enesekindlamalt, suutsin esimese duelli vôita ja kuigi parandasin tulemust teises ringis, näitas vastane paremat laskmist. Usun, et naiskonnaga on meil suur potentsiaal tulevikuks, sest lasime juba täna maailma tippude seas. Oleme veel küllaltki noored ja oma esimesel MM-l kuuendad 22 tiimi seas. Oleme tuleviku osas positiivsed, sest võistkond toimib suurepäraselt.”

Treener Maarika Jäätma kommentaar: “Tüdrukud tulid tänastes ilmaoludes hästi toime. Eile võistlesime tugeva paduvihmaga, täna tugeva tuulega. See on nende esimene täiskasvanute MM, seda enam võib nende saavutusest rõõmu tunda. See võistkond sobib hästi kokku ja koos töötatakse kõrgete eesmärkide nimel.”

Eesti plokkvibu naiskonna puhul on tegemist väga noore võistkonnaga, kolmest liikmest kaks võistlevad alles noorteklassis. Meeri-Marita Paas on vanuse poolest kadettide ja Lisell Jäätma juunioride vanuseklassi laskur ning Emily Hõim võistleb alles teist hooaega täiskasvanute klassis.

Sportvibu naiskond (Pärnat, Lilienthal, Nurmsalu) lasi eelringis uue Eesti rekordi, milleks on nüüdsest 1913 punkti, sellega saavutas naiskond 43 võistkonna hulgas 18. koha. 11. juunil alustas Eesti naiskond (Pärnat, Lilienthal, Nurmsalu) 1/12 duelli, kus vastaseks oli 15. asetusega Türgi naiskond. Kahjuks tuli eestlannadel tunnistada vastaste paremust ning seisuga 2:6 Eestile 43 naiskonna hulgas 17. koht. Sportvibu naiste individuaalsetes duellides tuli Laura Nurmsalul vastu võtta kaotus avaringis, Reena Pärnat ja Triinu Lilienthal langesid konkurentsist 1/24 duellis. Individuaalsed lõppkohad: Lilienthal ja Pärnat 33. koht, Nurmsalu 57. koht. Plokkvibu naiste hulgas saavutas Emily Hõim 33., Lisell Jäätma ja Meeri-Marita Paas 57. koha.

Plokkvibu meeste klassis saavutas Evert Ressar 137 mehe hulgas 33. koha. Sportvibu meeste klassis võistlesid MM-il Märt Oona ja Hendrik Õun, kes saavutasid 200 mehe konkurentsis vastavalt 128. ning 183. koha.