Koos Mark Suursaluga Eesti meeskonda kuuluva Martin Toomi sõnul oli võistluspäev väga raske, kuid üldkokkuvõttes võib tulemusega rahule jääda.

"Päeva esimeses pooles lonkas lähimäng, Jõelähtme griinid olid nii minu kui Marki jaoks väga kiired. Meist ees on küll väga tugevad meeskonnad, kuid homse võistluspäeva formaat on tänasest erinev ja sobib meile paremini," ütles Toom.

Peale teist võistluspäeva juhib turniiri Walesi meeskond, kes on kahe päeva jooksul sooritanud kokku 132 lööki ehk 12 alla raja pari. Wales tegi täna 66 löögiga ka päeva parima tulemuse.

Eilne liider Kanada meeskond on 134 löögiga teine. Oma kolmanda koha säilitas Soome koondis, kes jagab koos Austria ja Portugaliga 135 löögiga kolmandat kohta.

Eesti meeskond koosseisus Martin Toom ja Mark Suursalu sooritasid täna 75 lööki ja on Šotimaa ning Sloveenia järel kaheksandal kohal, olles liidritest maas kümne löögiga.

Kahe päeva jooksul kokku 142 lööki ehk kaks alla raja pari sooritanud eestlastest jäävad omakorda maha kümne riigi profigolfarite meeskonnad.

18 riigi osavõtul toimuva võistluse kolm parimat meeskonda sõidavad Hiinas toimuvale 5,5 miljoni dollarilise auhinnafondiga golfi MM-ile.

Omega Mission Hills World Cup nime kandev golfi riikidevaheline meeskondlik MM on maailma üks prestiižsemaid golfivõistlusi ning selle Jõelähtmel Estonian Golf&Country Club'is toimuv Euroopa regiooni finaal on esimene maailma tipptasemel profiturniir piirkonnas. Võistluse telepilt jõuab 27
riigi 140 miljonisse kodusse.