Rahvusvaheline Curlingu Föderatsioon esitas segapaaride curlingu 2018. aasta taliolümpiamängude uueks kandidaatalaks ning suure tõenäosusega võib segapaaris-curlingut näha juba Pyeongchangi olümpial.

Kui klassikalises curlingu võistkonnas on neli liiget, kas mehed või naised, siis segavõistkondade puhul on korraga jääl üks mees ja üks naine. „Segapaaride curlingut katsetab rahvusvaheline alaliit Tallinnas toimuva juunioride MM-i raames. Tondiraba jäähallis võistlevad segapaarides juunioride maailmameistrivõistluste osalejad,“ selgitas Eesti Curlingu Liidu president Fred Randver.

Randver kutsus kõiki huvilisi Tondiraba jäähalli segapaaride curlingut vaatama ja sportlastele kaasa elama. „Kahekesi mängides peavad mängijate visked olema täpsemad ja strateegia veelgi paremini läbimõeldud. Ka koostöö väljakul on äärmiselt oluline,“ sõnas Randver. Tänu Rahvusvahelise Curlingu Föderatsiooni toetusele on pealtvaatajatele curlingu võistlustele sissepääs tasuta.

Lisaks segapaaride curlingule saab laupäeval ja pühapäeval kaasa elada juunioride MM-i poolfinaali ja finaali mängudele. Maailma parimad nais- ja meesjuunioride võistkonnad selguvad Tondiraba jäähallis 8. märtsil. Spordisündmust toetavad EAS, Euroopa Regionaalarengu Fond, Tallinna linn, Kultuuriministeerium ja Rahvusvaheline Curlingu Föderatsioon.