Sarah Rudder võitis kettaheitevõistluse 21,15 meetriga. Pronksmedali sai samuti USA sportlane Lauren Montoya, kes heitis ketast 17,35 meetrit. „Üllatavalt hea tulemus oli. Ja hea meel on muidugi,“ rõõmustas Engel, kelle sõnul ei olnud kettaheide ta enda hinnangul ta kõige tugevam ala.

Kuulitõukes jäi Engel seekord pronksile. Itaalia võistleja Pellegrina Caputo tõukas kuuli 7,80 meetrit ja teenis sellega kuldmedali. USA võistleja Sarah Rudder jäi 7,71 meetriga hõbemedalile. Pronksmedalile tulnud Jaune Engel kaotas talle kõigest ühe sentimeetriga ja saavutas tulemusega 7,70 kolmanda koha. Seejuures parandas Engel tulemust kõige jõulisemalt just kolmanda katsega. Esimesel katsel tõukas ta 7,09 meetrit. Teisel katsel jäi tõuge nõrgaks ja tulemus oli 6.55. Kolmandal katsel võttis Engel tahtejõu kokku ja saavutas oma parima tulemuse 7.70 meetrit. „Kuulitõuge sobib mulle,“ märkis Engel tagasihoidlikult.

Veebel Engel töötab kaitseväes meedikuna ja kaotas ühe jala 2007. aastal Afganistanis, kui soomuk, milles ta viibis, sai raketitabamuse.

Eelmistel Invictus Games’itel, mis peeti 2014. aasal Londonis, võitis veebel Jaune Engel kuulitõukes hõbemedali tulemusega 7.45 meetrit.
Eile kaks sõudeergomeetril sõudmises kaks kuldmedalit võitnud Ergo Mets võistles täna jälle – seekord 100 meetri jooksus. Oma kategoorias, mis hõlmas ühe käe vigastusega mehi, jõudis ta finaali ning jäi finaaljooksus neljandale kohale, kaotades pronksivõitjale vaid sajandiksekundi.

Kokkuvõttes on Eesti medalisaak juba praegu muljetavaldav: Eesti 13-pealisel koondisel on kokku juba neli medalit, pluss üks medal sponsorfirmade korraldatud autode vigursõidust. Tasub meeles pidada, et võistlustel osaleb kokku üle 500 sportlase ja suurimad koondised on enam kui sajaliikmelised.

Tänavustel Invictus Games’itel on Eesti võistlejatel ees veel ujumine, kus Martin Piisang on homme finaalis kolmel alal.