Vltava jõe vasakkaldal suurte nõlvadega pargis kulgenud rada pakkus võistlejaile hulgaliselt teevalikuid ning kõige kiiremini läbis raja Šveitsi 1. võistkond, edestades kolmanda vahetuse alguseni juhtinud Rootsi 1 võistkonda finišis 44 sekundiga. Kolmanda koha jagasid minutilise kaotusega Šveitsi 2. ja Šveitsi 3. võistkond.

Eesti esindusvõistkonnal ei olnud parim päev ning Annika Rihma poolt esimeses vahetuse lõpuks välja võideldud 15. koht jäi ka terve võistluse kestel parimaks positsiooniks. Teises vahetuses langes Kristo Heinmann 28. ning kolmandas vahetuses tõi Ats Sõnajalg võistkonna rajalt tagasi 32. kohal. Viimases vahetuses tõstis Evely Kaasiku Eesti esindusvõistkonna paari koha võrra ja tõi võistkonna üle finišijoone 30. kohal. Võitjatele kaotati ligi seitse minutit.

Riikidest oli Eesti võistkond 14. Varasemalt on Eesti nelik tänavu saanud MM-il 10. ning Euroopa meistrivõistlustel 12. koha.

Eesti teine võistkond koosseisus Triin Jäädmaa, Reigo Teervalt, Sergei Rjabõškin ning Maiki Maalberg lõpetas 35. kohal, kusjuures meie esindusvõistkonnast jäädi maha üle kaheksa minuti.

Laupäeval võisteldakse Tšehhi põhjaosas kuulsatel liivakivimaastikel lühirajal ning stardis on ka tänavuse MM-i sama distantsi 8. koha omanik Timo Sild ning neli aastat tagasi MM-i lühirajal 6. koha saanud Lauri Sild. Pühapäeval on programmis individuaalne sprindivõistlus 2021. aasta MM-i võõrustajalinnas Mlada Boleslavis.