Esimese eestlasena alustas sisetingimustes võistlemist Reena Pärnat, kes käis 16.-18. novembrini Amsterdamis Face2Face turniiril. Naiste konkurentsis tuli ta 17. kohale. Eestis enne detsembri algust ühtegi sisevõistlust ei toimunud. See-eest osalesid eestlased 1.-2. detsembril kokku kolmel sisevõistlusel: Pärnus A. Randmeri mälestusvõistlusel, Soomes Tiltu Star ja Lätis Riga Cup turniiridel.

Pärnus kasutati ära spordisaali võimalusi ja lasti tavapärase 18 meetri distantsi asemel 50 meetri distantsi. Kahjuks puuduvad valdaval enamusel klubidest võimalused treenida pikemal kui 18 meetri distantsil ja see võib olla ka põhjuseks, miks osalejate arv jäi pigem tagasihoidlikuks. Nii naised kui mehed lasid 2 x 36 noolt ja võitjate selgitamiseks eraldi duelle ei korraldatud. Sportvibu naistest võitis 648 silmaga sünnipäevalaps Reena Pärnat (Järvakandi Ilves), meestest võitis 617 silmaga Taavo Allik (Vana-Võidu VK).

Soomes võistlemas käinud Järvakandi Ilvese laskurid võistlesid 18 meetrilt – eelringiks 2x30 noolt ja lõpliku paremuse selgitamiseks duellid. Sportvibu naiste seas oli eelringis teine Siret Luik ja temast ainult 1 punkti kaugusel Anneli Preimann. Duelle pääsesid laskma 8 paremat naist. Peale edukat veerandfinaali kohtusid Preimann ja Luik omavahel poolfinaalis. Kuigi Preimann läks 5:1 juhtima, suutis Luik matši 5:5 viigistada. Seejärel lasti lisanool – Luik 10 ja Preimann 9. Kullafinaalis alistas Luik soomlanna Riitta Tolsa 6:2 ja Preimann edestas eelringi võitjat Anne Backmani 6:4.

Meestest oli ainus eestlane Priit Viher, kes suutis duellides jõuda pronksifinaalini. Väga tasavägises heitluses pidi Viher tunnistama siiski Pyry Ekholmi 6:4 paremust. Võistluse võitis Juuso Huhtala. Noortest poistest oli eelringis ülekaalukalt parim Karl Kivilo, kes alistas viimases duellis Kalle Tilli 6:0.

Lähenemas on Eesti sisekarikavõistlus, kuhu pääsevad eelringide põhjal parimad. Eelringe lastakse koduklubides. Kahe etapi kokkuvõttes juhivad sportvibu klassis praegu Reena Pärnat ja Paulo Santos (Tartu VK), täna algas kolmas ehk viimane etapp. Lõppvõistlust korraldab Järvamaa Amburite Klubi ja see toimub 15.-16. detsembril Koigi spordisaalis.