Vibuspordi siselaskmise MK sari koosneb 6 osavõistlusest, millede sarja üldarvestusse minevate punktide osakaal on erinev. Sarjas saavad osaleda ainult sportvibu ja plokkvibu mees- ja naissportlased. Sise MK sari koosneb kuuest erinevast etapist, mis toimusid Luxemburgis, Macaus, Roomas, Sidneys, Nimesis ja viimane hetkel Las Vegases.

Eelmainitud neli esimest etappi annavad esikoha võitjale 250 punkti ning kaks viimast 1000 punkti. Esimesel neljal etapil saavad etapipunkte ainult kuni 16 esimest kohta; kahel suurimal ja viimastel etappidel kuni 64 laskurit, kelledest võitjale antakse 1000 punkti. Etapipunktide väärtuslikeimaiks osavõistlusteks võib lugeda 19. jaanuaril lõppenud 5. etappi, mis toimus Nimes´is (FRA) ning 8. veebruaril lõppenud osaetappi Las Vegases (USA).

Las Vegases toimus ühtlasi ka MK sarja finaalvõistlus, millele pääsesid eelnevate etappide koondtulemuste alusel 16 parimat sarja sportlast igast vibuklassist. Eesti oli esindatud 2 sportlasega: Reena Pärnat sportvibu naiste võistlusklassi esindajana (koondarvestuse 15 positsioon) ning Lisell Jäätma plokkvibu naiste võistlusklassist, kes sõitis Las Vegasesse sarja üldliidrina. Lisell Jäätma võitis jaanuaris Nimesi (FRA) MK etapi ja tuli ainuüksi selle etapivõiduga sarja liidriks. See tagas talle koha maailma parima 16 laskja seas, kes said kutse sarja finaalturniirile Las Vegases. Las Vegase kvalifikatsiooniturniiril (8. veebruaril) 14. eelringi positsiooni eest lisati sarja liidrile täiendavad 90 punkti, mis langetas ta kokkuvõttes sarja 2. positsioonile ja ühtlasi tagas finaalturniiri 2. asetuse.

Duell-laskmine toimub 3 noolega ning lastakse viis seeriat ehk kokku 15 noolt. Maksimum tulemus, mis duellis on võimalik lasta on 150 punkti. Selleks, et pääseda kullamatši, tuli eelnevalt võita 3 duelli. Esimeseks vastaseks oli hollandlanna Sanne de Laat, kes alistati tulemusega 146-145. 1/4 duelli vastaseks tuli USA-d esindav L. Ochoa-Anderson ning Liselli edu jätkus duellivõiduga 145-143. Neljandikfinaali duellivõit tagas koha poolfinaali, kus järgmiseks vastaseks oli Sarah Prieels Belgiast.

Antud duell oli eelolevatest tunduvalt kõrgematasemelisem, kus Lisell saavutas duellivõidu punktisummaga 2 punkti alla maksimumi 148-147. Lisell Jäätma oli jõudnud MK sarja üldarvestuse kullamatši. Kullamatši vastaseks tuli USA esndaja Paige Pierce, kes on hetkel maailmaretingu edetabeli 3. positsioonil ning ühtlasi ka Las Vegase osavõistluselt maksimum etapipunktid kogunud 24a sportlane. Paige Pierce duellitulemusest 146:141 Lisell jagu ei saanud.

Esimest korda vibuspordi ajaloos on Eesti võitnud kogu sarja koondtulemusena hõbemedali.

Treener Maarika Jäätma kommentaar: ”Kuni finaalini läks kõik väga hästi. Vahepealsel 2 tunnisel pausil tekkis juba uni ja väsimus. Duellid toimusid Las Vegases hilisõhtul (Eesti aja järgi kell 6:30 hommikul) ning eelnevatel päevadel me sel ajal juba magasime. Eks see natukene mõjutas laskmist, kuid üldjoonest läks kõik väga hästi. Olen Liselli üle väga uhke!”

MK sarja võitja Paige Pierce kommentaar: “Plokkvibu laskvate naiste tase tõuseb iga aastaga üha enam ja enam. Iga võistlus on tugevam ja tugevam. Kõik see lihtsalt näitab, et me kõik töötame oma taseme tõstmiseks väga tõsisel ja ma tean, et ühtselt kogu vibuklassina tahame tõestada kõigile, et milleks me veel tegelikult oleme võimelised." (plokkvibu võistlusklass loodab pääseda aastaks 2028 olümpiale).

Liselli hõbemedali varju jääb kahjuks vibuspordi teine tugev saavutus.
Sportvibulaskja Reena Pärnat, kes eelmisel sisehooajal jäi napilt finaalturniiri kohalt välja, pääses sel hooajal MK sarja finaalturniirile 15 positsioonile ja võistles end samuti MK sarja kokkuvõttes kõrgele 9. kohale.