Naiste sportvibu arvestuses võitis nii eelringiks olnud harjutuse FITA-1, kui ka olümpiaringi Laura Nurmsalu. Teise koha saavutas Anete Kreicberga Lätist ning kolmanda koha Bessi Kasak. Meeste arvestuses võitis võistluse Pearu Jakob Ojamäe. Teiseks tuli Maurycy Swieczak Poolast ning kolmandaks Pyry Ekholm Soomest. Segavõistkondade võistluse võitsid L.Nurmsalu ja Taavo Allik lätlaste A.Kreicberga ja Janis Apsitise ees ning kolmandaks tulid soomlased Reena Setäla ja P.Ekholm. Naiskondade arvestuses võidutses lätlannade Amazonese naiskond eestlannade Ilves naiskonna ees. Plokkvibu meeskondade finaalis olid aga vastamisi Soome Robin Hood ja Eesti Sagittarius, võitis neist esimene.

Naiste plokkvibu arvestuses võitis võistluse leedulanna Jelena Babinina, teiseks tuli soomlanna Erja Järvenpää ning kolmandaks leedulanna Inga Kizeliauskaite. Meeste arvestuses võidutsesid eelringi liidri Evert Ressari ees soomlane Marko Järvenpää ning leedukas Vladas Šigauskas. Segavõistkondade arvestuses oli kogu võistluse vältel tasavägine heitlus leedukate J.Babinina-V.Šigauskas ja soomlaste E.Järvenpää-M.Järvenpää vahel. Finaalis oli ühe silmaga parem Soome paar. Kolmandaks tuli Türi Vibukooli teine võistkond koosseisus Artur Aas ja Lisell Jäätma. Võistkondade arvestuses võitis Soome võistkond Türi linna ja Türi Vibukooli esinduse ees.

Eestlased võitsid 9-st võistlusalast kulla kolmel alal, riikide arvestuses jagasime selle tulemusega soomlastega esikohta. Järgmisel aastal on oodata kerge juubelihõnguga võistlusi, kuna siis peetakse Järvakandi Openit juba 45.korda.

Fakte ja andmeid:

Võistlus on registreeritud rahvusvahelises World Archery kalendris
Huvitava faktina arvutati välja, et 8 riigi laskurid sooritasid kahe võistluspäeva jooksul rohkem kui 12 300 lasku.
Osalenud riigid: Eesti, Läti, Leedu, Poola, Valgevene, Soome, Norra, USA
Vabatahtlikud olid 3 riigist: Eesti, Soome ja Uus-Meremaa
Uus-Meremaa vabatahtlikud olid jalgratastel Järvakandist läbisõidul kui otsustasid peale vibuklubi territooriumil telkimist turniiri läbiviimisele kaasa aitada. Alates 2007. aastast on eakal paaril selja taga juba rohkem kui 35 000 kilomeetrit. Mõlema puhul said rakendatud ka erialased teadmised – kiirabi töötaja kogemusega naine aitas kergemate tervisemuredega sportlasi ja spordimassööri oskustega vanahärra pakkus soovijatele massaaži.