Sellega saavutas ta 784 mehe konkurentsis 76. koha.

Ratasepa sõnul ei ole võimalik selle võistlusraja raskust sõnades kirjeldada. „Lisaks meeletutele tõusu- ja langusmeetritele on rada väga kiviklibune ja seega tehniliste laskumistega,“ tõdes sportlane.

Võistluse tegi eelmisest aastast oluliselt keerulisemaks ka ilm, mille ennustamine mägedes on tänamatu töö. Kuigi korraldajad arvasid samuti, et temperatuur jääb üle 10 kraadi, ei pidanud see paika. Öisel ajal enam kui kilomeetri kõrgusel oli sooja mõned kraadid ning tuulefaktor langetas seda veelgi.

„Võistlus kulges minu jaoks muretult kuni päikesetõusuni, mil 1400 m kõrguselt mäenukilt laskudes muutus ühtäkki parema jala põlve juurest kangeks ja valulikuks. Laskumistel põlve säästmine pani teised lihased suure surve alla ning oli ainult aja küsimus, mil need ära väsivad. Alates 90. km-st, mil algas 2000 m pealt allatulek, algas ka minu tõeline kannatuste rada. Sealt edasi tõi mind finišisse üksnes tahtejõud, mis seekord oli valust tugevam. Kõik valu ja kannatused heastas finišijoone ületamine ning veel sellise lõpuajaga," kirjeldas Ratasepp võistluskogemust.

Ultrakatsumuse finiši läbis esimesena Didrik Hermansen Norrast, kelle lõpuajaks jäi 13.41.48. Raskel võistlusel finišeeris kokku 516 jooksjat.

2015. aastal lõpetas Ratasepp TransGranCanaria ultrajooksu ajaga 22.35.42.

TransGranCanaria ultrajooks oli ettevalmistus suvel ees ootava 3-, 5- ja 10-kordse ultratriatloniks.