Võistkond "Suusamehed" läbib triatloni meeskonnavõistluse järgnevalt: kahekordne olümpiavõitja ja kahekordne maailmameister Andrus Veerpalu ujub Pühajärves 1,0 km, seejärel võtab Vasaloppeti 2000. aasta võitja Raul Olle ette 100 km rattadistantsi ning meeskonnavõistluse lõpetab olümpiamängude pronks ja maailmameistrivõistluste hõbe Jaak Mae, kes läbib kiire, aga raske 10 km pikkuse jooksudistantsi.

"Tristar111 Estonia triatlonist tuleb suurepärane mõõduvõtmine kui kõrvuti lähevad rajale parimad triatleedid individuaalvõistlusele ja teiste spordialade parimad meeskonnavõistlusele", ütleb võistluse korraldaja Ain-Alar Juhanson. 

"Meeldiv, et lisaks Veerpalu-Olle-Mae võistkonnale tulevad end proovile panema ka Tartu Ülikool/Rock korvpalliklubi tuntud tantsutüdrukute 3-liikmeline naiskond ning Tartu Tammeka jalgpalliklubi 3-liikmeline võistkond. See on hea eeskuju kõigile harrastussportlastele enese proovilepanekuks - sel korral meeskonna liikmena, järgmisel aastal juba individuaalvõistlejana", lisas Juhanson. 

Triatlonivõistlusel on võimalik kaasa lüüa erinevatel distantsidel: põhidistants individuaalvõistlejale ja meeskonnavõistlejatele kogupikkuses 111 km ning lühidistants harrastajatele ja lastele kogupikkuses 11,1km.

Registreerimine on avatud 1. augustini, soodusregistreerimine lõpeb 31. mail. Registreerida saab aadressil www.tristar111estonia.com