Kaheksa hulka ei pääsenud seekord näiteks sellised tugevad sulgpalliriigid, nagu Venemaa ja Hispaania.

Alagrupis Iisraeli ja Rumeeniat võitnud Eesti kohtus veerandfinaalis Prantsusmaaga, kes suutis favoriidi seisuse maksma panna ja edeneda poolfinaali 3-0 üleolekuga. Kõige tasavägisem oli noormeeste üksikmäng, kus Karl Kert kaotas Arnaud Merkle’le 16:21, 16:21. Mari Ann Karjus jäi alla Margot Lambert´ile 15:21, 10:21 ning segapaarismängu kaotasid Matis Kaart ja Hannaliina Piho numbritega 11:21, 3:21. Poolfinaalis kohtuvad prantslased tiitlikaitsja Taaniga, teises poolfinaalis on vastamisi Türgi ning Inglismaa.

“Kokkuvõttes võib koondise esitusega kindlasti rahule jääda. Varem pole Eesti võistkondlikult kunagi veerandfinaali jõudnud, see näitab meie sulgpalli arengut. Kindlasti annavad tulemused noortele palju motivatsiooni juurde," sõnas koondise peatreener Indrek Küüts.

Täna algas EM-il individuaalturniir. Esmaspäeval lähevad eestlastest väljakule segapaarismängus Hannaliina Piho / Matis Kaart ning Liisa Tannik / Karl Kert. Üksikmängus Mari Anna Karjus. Noormeeste üksikmängud ja paarismängud algavad teisipäeval.