Viimasel võistluspäeval kohtus Eesti võistkond Ungariga. Eelnevalt oli Eestil 3:2 võit Rootsi üle ja 1:4 kaotus Inglismaale. Ungari oli kaotanud mõlemad eelnevad kohtumised.

Eesti läks Ungari vastu juhtima kohe avamängus, kui segapaaride duellis Kristjan Kaljurand ja Helina Rüütel võitsid Gergely Krauszi ja Daniella Gondat 21:18, 21:18. Ainsa punkti loovutas Eesti Ungarile meeste ükskimängus, kui Mikk Järveoja kaotas Gergo Pytelile 10:21, 15:21. Kristin Kuuba (BWF 59) taastas seejärel Eesti eduseisu kindla võiduga maailma edetabelis 182. kohal oleva Vivien Sandorhazi üle 21:16, 21:3.

Kaks viimast paarismängu kuulusid samuti eestlastele. Gergo Pytelil ja Gergely Szital ei tekkinud võimalust Eesti esipaari Kristjan Kaljuranna ja Raul Käsneri vastu. 21:12, 21:17 võiduga oli Eesti koondis kindlustanud kohtumise võiduks vajaliku kolmanda punkti. Seisu 4:1 tagasid Eestile naiste paarismängus Kristin Kuuba ja Helina Rüütel, võites 21:17, 21:19 Laura Sarosi ja Vivien Sandorhazi.

Sellega täitis Eesti koondis ka tunriiri eel peatreener Indrek Küütsi seatud eesmärgi saada kaks võitu ja lõpetada alagrupp teisena. Eesti alagrupist läheb oodatult edasi Inglismaa, kes sai kuues alagrupis toimunud EM-valikturniiriks kõigist võistkondadest maailma edetabeli kohtade alusel parima asetuse. EM-finaalturniir on plaanis veebruaris Soomes, kus osalevad tiitlikaitsja Taanile ja korraldaja Soomele lisaks kõigi alagruppide võitjad.