Õnnelik panustaja lisas enda piletile kuus Meistrite Liiga jalgpallimängu, kolm mängu Inglismaa jalgpalli esiliigast ja kolm mängu Inglismaa teisest liigast. Kõik panused olid tehtud mängu lõpptulemusele (1X2 panusetüüp) ja koefitsiendi ajas eriti kõrgeks neli julget ennustust viikidele.

Muidugi on vaja sellise megapanusega omajagu õnne ja sel õhtul olid spordijumalad tema poolt. Näiteks ennustas klient Mönchengladbachi Borussia ja Madridi Reali mängus viiki, kuid 86. minutil oli Real veel 0:2 kaotusseisus. 87. minutil suutis aga Real ühe tagasi lüüa Karim Benzema väravast ja 93. minutil lõi Casemiro viigivärava.

Samuti oli ennustajal õnne Inglismaa esiliigamängus, kus Norwich lõi otsustava viigivärava alles 87. minutil, ja teise liiga mängus, kus Ipswich Town võitis 86. minuti väravaga 1:0.

Vaata uskumatut 98 099 € väärt võidupiletit allolevalt pildilt:

Coolbet võttis õnneliku võitjaga ühendust, õnnitles teda ja esitas talle mõned küsimused.

Mis esmane emotsioon oli peale võitu?

Esmane emotsioon oli meeliülendav ja vägev.

Kuidas valisid mängud oma piletil välja? Kas analüüsisid põhjalikult või panid rohkem sisetunde järgi?

Kombos sisalduvad mängud valisin põhjaliku eeltöö järel. Kui lahata neid mänge üksikult, siis olid kõik loogilised tulemused, kuid loomulikult juhuste kokkulangemise tulemusena läksid need ka ridamisi nii nagu arvasin, mõni dramaatilisema lõpplahendusega kui teine.

Kas hoidsid mängude tulemustel kogu aeg silma peal? Või vaatasid tulemusi alles pärast lõpuvilet?

Meistrite Liiga tulemusi jälgisin kogu aeg, kuid inglise Football League'i seise vaatasin peale lõpuvilet.

Kas vaatasid mõnda mängu ka otsepildis? Real Madrid näiteks oli 86 minutil veel 0:2 taga.

Just nimelt Borussia Mönchengladbach - Real Madrid mängu otsepildi vahendusel jälgisingi, peale 2:2 väravat ei olnud mul aimugi selle konkreetse kombo täide minekust. Küll aga ühes teises kombos sisaldus mul ka selle mängu täpne 2:2 skoor.

Lõpetuseks meile meeldib alati võitjatelt küsida, et miks Sulle meeldib Coolbetis mängida? Kas on midagi, mida saaksime veel paremini teha?

Coolbetiga liitusin peale seda, kui tekkis otsene seos kohaliku Eesti jalgpalliga, Premium Liiga ja fantasy mängu näitel. Mida muuta ja paremaks teha, seda esmalt ei oskagi kiiruga öelda.