Sõudeliidu veteranide komisjoni esimees Indrek Salk andis ülevaate, et heitlikes ilmaoludes toimunud jõuproovi medaliarve avati kohe avapäeval.

Roolijata neljapaadi D-vanuserühma kuldmedali eest hoolitsesime kahasse Lätiga. Nelikusse kuulusid pärnulanna Ulvi Lutoškin, lõunanaabrid Renate Line, Velga Galanska ning Vita Antone.

Teise päeva varahommikul asusid C-klassi roolijaga neljapaadil starti tartlannad Piret Silm, Marju Hein, Siret Saarsalu, Katre Pind ning roolija ametis Tea Miilberg. Nagu ka varasematel aastatel, nii satuti nüüdki ühte sõitu tugevate sakslannadega. Tugeva sõudemaa koondislaste vastu meie naiste hammas ei hakanud ning nad finišeerisid väärikal teisel kohal.

Teise päeva medalikontot kergitasid ka tartlased Salk, Urmas Hein, Tanel Kliiman ja Lauri Pind, jäädes alla vaid igipõlistele rivaalidele Saksamaalt.

Kui hommikupoolikul õnnestus Tartu neljapaadinaistel skoorida, siis õhtul korrati edu – sedakorda koos Lutoškini ja lätlannadega, sest C-klassi kaheksapaadil õnnetus taas võita hõbemedal.

Ka kolmas päev oli meile edukas. Ulvi Lutoškin nautis koos lätlannadega taas võitjaau neljapaadil ning Läti-Eesti sõudjatest moodustatud M-klassi kaheksapaadil said Rein Põlluste ja Juhan Paalo tasuks pronksmedali.

Eestlaste edu jätkasid tartlased Kliiman, Hein, Salk ja Pind, kogudes erinevates C-klassi üksikaeru neljapaadil startides mitu pronksist autasu.

Eelviimasele võistluspäevale panid eduka punkti Piret Silm, Marju Hein ja Katre Pind, kuuludes võidukasse tiimi D-klassi kaheksapaadil.

Finaalpäeval toimuvad sõidud traditsiooniliselt sega ehk MIX-koosseisuses.

Kaheksapaadil said võidurõõmu tunda Salk, Hein, Kliiman, Pind, Marju Hein, Silm, Saarsalu ja Katre Pind. Lisaks käisid koos lätlastega F-klassi oktetil võistlemas Paalo, Põlluste ja Rita Maier, saades tasuks 3. koha.

Järgmisel aastal toimub veteranide tiitlivõistlus Taani pealinnas Kopenhaagenis.