Habal naaseb olümpialt kolme medaliga, lisaks pälvis ta hõbeda duell-mälumängus ja pronksi kirjanduse erimängus. Spordimälumängus sai pronksmedali Illar Tõnisson, ajalooteemalises erimängus teenis samuti pronksi Ove Põder.

"Viis medalit on suurepärane saavutus ja see näitab, et Eesti, olgugi kõige väiksema elanikkonnaga riik võistlustel osalenute seast, on maailma mälumängus üks tippriikidest," ütles Eesti Mälumänguliidu president Indrek Salis. "Seda tõestab ka see, et kõigis peamistes mänguliikides olid eestlased esikümnes esindatud."

Tänavu esmakordselt peetud mälumänguolümpial osales 200 kilbarit 21st maailma riigist. Eesti oli esindatud seitsme mälumänguriga. Lisaks tavapärastele mänguliikidele (üksik-, paaris- ja võistkonnamäng) lisandusid olümpial mitmed uued alad, näiteks temaatilised mälumängud.

Kõige kirkamad medalid läksid suuresti Inglismaale: üksikmälumängus võidutses Olav Bjortomt, paarismängus Kevin Ashman koos Patrick Gibsoniga ning Inglismaa tuli ka võitjaks koondiste mõõduvõtus. Eesti koondis, kes mulle võitis pronksmedali, pidi seekord leppima 9. kohaga.