Esimesel poolajal domineeris mängu Kalev, kuid sellegipoolest polnud punktiskoori avamine lihtne. Espoo osutas tugevat vastupanu ning võimalus avanes alles siis kui Espoo mängija kollase kaartiga platsilt kümneks minutiks kõrvaldati. Kalev kasutas ajutist ülekaalu, skoorides kaks korda ning poolaeg lõpetati juba kindlas eduseisus.

Vaheajalt naastes olid Espoo poisid end kogunud ning võtsid mängujuhtimise enda kätte. Kalevile kaotatud punkte aitas Espool tasa teha asjaolu, et kollase kaardiga kõrvaldati väljakult kõrge taklamise tõttu kalevlased Viljar Lumi ja Roland Kalso. Espool õnnestus küll Kalevi punktiedu vähendada, ent ka kolmeteistkümnekesi 15 vastasega mängides õnnestus kalevlastel kaitset hoida ning liidripositsioon säilitada.

Mäng oli niivõrd pingeline, et kõigest 15 minutit enne lõppu oli Kalevi eduseis vaid 5 punkti, kuid ometi suudeti veel enne lõpuvilet oma eduseisu kasvatada 12 punktini.

Tänavu Soome liigas alustanud ja end finaali mänginud Kalev läheb Tampere vastu mängu juba järgmise nädala laupäeval kell 12 Poris.'