Tenerifel võitis poiste U-19 koondis 8. jaanuaril viimases kohtumises 0:2 kaotusseisust tulemusega 3:2 Rumeenia (19:25, 22:25, 25:14, 25:22, 15:9), saavutades ühe kaotuse kõrvale kolmanda võidu. Alagrupi parim Prantsusmaa alistas viimases mängus Hispaania 3:1 ning Eesti poisid pääsesid sellega 11.-16.aprillil Austrias toimuvasse EM-finaali.

Eesti U-18 tütarlaste koondis kohtus turniiri viimases mängus Iisraeliga ning võitis mängu tulemusega 3:0 (10, 7, 18). Eesti koondis kaotas vaid Saksamaale (turniiri avapäeval) ning neli järjestikust võitu kindlustasid alagrupi teisena pääsu 10.-15. aprillini Tšehhis, Brnos toimuva EM-finaali tosina võistkonna hulka.

Eesti U-19 poiste koondis mängis Tenerifel treenerite Raul Reiter ja Urmas Tali juhendamisel järgmises koosseisus: Kristo Kollo ja Oliver Venno Tartust, Hardi Paas ja Kaarel Pomerants Rakverest, Tauno Lipp ja Meelis Kivisild Viljandist, Siim Sõrmus ja Edgar Maier Pärnust, Oliver Kallion ja Kaido Treima Võrust, Siim Ennemuist ja Siim Põlluäär Kuressaarest.

Eesti U-18 tütarlaste koondis Sloveenias mängis treenerite Peeter Vahtra ja Riina Ernitsa juhendamisel järgmises koosseisus: Julia Mõnnakmäe, Reelika Raap, Dorit Heinastu Pärnust, Erle Püvi, Egle Püvi ja Kaisa Orav Viljandist, Anna Kajalina ja Aleksandra Ossipovskaja Narvast, Piret Rattasepp Paidest, Renna Koha Kundast ning Heidi Luks ja Pille Vahtra Tallinnast. Füsioterapeudiks oli turniiril Kristel Lääts.