Meeskond teenis kokku 25 karistuspunkti. Kolmest parimast, kelle tulemused arvesse läksid, sõitis Hanno Ellermann hobusel Poncorde mõlemad voorud puhtalt, Rein Pill hobusel Ritual ajas teises voorus ühe takistuse maha, millega sai neli karistuspunkti; Gunnar Klettenberg sai kahe vooru peale kokku 21 karistuspunkti.

Rahvuste Karika võitis Taani võistkond, kuhu kuulusid siinsete võitluste silmapaistvaimad naisratsutajad õed Tina ja Charlotte Lund, Linnea Ericsson ja Torben Frandsen. Teisele kohale tuli Poola võistkond kosseisus Krzysztof Ludwiczak, Aleksandra Lusina ja Lukasz Jonczyk.

Rahvuste Karika meeskondlikul võistlusel oli võimalik täita ka Euroopa meistrivõistluste norme — sõites esimese vooru 0 või 4 karistuspunktiga või kaks vooru kokku 8 karistuspunktiga. Eesti ratsutajatest Hanno Ellermann ja Rein Pill selle normi ka täitsid.

Hanno Ellermann näitas kõrget taset ka tänase võistluspäeva esimeses parkuuris 6-7-aastastele hobustele, mille ta võitis hobusel Amber van Spieveld. Teine oli selles sõidus Gunnar Klettenberg hobusel Toi Toi, kolmas Siri Swärd Rootsist hobusel Mr Kahlke.

Tänase võistluspäeva teises, 135 cm parkuuris särasid Taani kaunitarid õed Lundid. Charlotte Lund kindlustas nii esimese kui kolmanda koha hobustel True Star ja Heslegärds Lucky Boy, teine oli Tina Lund hobusel Monique.

Suur ratsapidu Veskimetsas jätkub veel ka homme ning pühapäeval.