U15 tüdrukute epees saavutasid Kärol-Liina Glinkin ja Sandra Skoblov (mõlemad klubist Tallinna Mõõk) kolmandad kohad, U11 vanuseklassis võidutses Markus Salm (Tallinna Mõõk) ja Karina Beimanova (Rünnak) oli kolmas. Espoos peetud naisjuunioride epee MK-etapil sai Eesti parimana Karoliine Loit (Tallinna Mõõk) 144 vehkleja konkurentsis 36. koha.

U15 tüdrukute epees alistas Skoblov veerandfinaalis esimesena asetatud soomlanna Julia Fogde 15:7, kuid kaotas siis teel finaali teisele soomlannale Outi Jaakkolale 10:15. Glinkin alistas veerandfinaalis Venemaa esindaja Varvara Protsenko 15:11, kuid kaotas siis hilisemale võitjale venelanna Elizaveta Vasninale 9:15. U15 poiste epees sai Erik Simin (Tartu Kalev) 48 osaleja seas 7. koha.

U11 vanuseklassi finaalis alistas Salm tulemusega 10:4 soomlase Peik Pahkala. Lisaks Beimanovale sai kolmanda koha veel soomlane Topias Hyrsylä.

Loit, kes naisjuunioride MK-etapil sai alagrupis viis võitu ja ühe kaotuse, oli play-off avaringis vaba. 64 parema hulga pidi ta tunnistama itaallanna Agnese Lucifora 15:10 paremust. MK-punktikohale ehk 64 parema hulka jõudsid eestlannadest veel Madina Azizova (Tallinna Mõõk) ja Liza Manajenkova, kes said vastavalt 43. ja 49. koha. MK-etapivõidu teenis itaallanna Nicol Foietta, kes finaalis alistas USA vehkleja Amanda Sirico 15:11.