Mullu peeti Tartus esimene sellelaadne võistlus ning tookord kuulus kahes vanemas vanuseklassis (U-18 ja U-16) võit Eesti esindustele. Seekord tuli leppida teise kohaga, ehkki kahest Balti naabrist oldi seegi kord paremad. Turniirivõidu peale mängisid mõlemad koondised poolakate vastu ning mõlemas vastasseisus tuli tunnistada vastaste paremust.

U-18 koondis jõudis esikohasaaja otsustanud neljandasse kohtumisse puhaste paberitega, sest ei lätlased, leedulased ega valgevenelased suutnud meie sulgpallurite vastu ainsatki matšivõitu saada. Läti alistati 100:53, Leedu 100:64 ja Valgevene 100:68. Samuti kolm kindlat võitu saanud Poola oli aga liiga tugev pähkel. Eesti võitis viiest vastasseisust vaid ühe, kui poolataridest oli parem meie naispaar Catlyn Kruus - Ramona Üprus. Üprus kaotas nais- ja Artur Ajupov meesüksikmängu, Ajupov ja Tauri Kilk mees- ning Kilk ja Kruus segapaarismängu. Poolale ja Eestile järgnesid Leedu, Valgevene ja Läti.

U-16 vanuseklassis kaotas Lisa Berik poolatari vastu avamatši, kuid teises üksikmängus oli Robin Schmalz oma vastasest parem ning seis oli 40:35 Eesti kasuks. Seejärel kaotasid Berik ja Emili Pärsim naispaarismängu, kuid Schmalz ja Mario Kirisma olid meespaarismängus võidukad ning enne viimast vastasseisu oli seis veel kõikelubav (75:80). Segapaar Kirisma – Pärsim aga kaotas 13:20 ning Poola sai võidu 100:88. Kahele paremale järgnesid Soome (Eesti võitis seda vastast 100:92), Läti (100:84) ja Leedu (100:77).

U-14 koondis (Emilia Šapovalova, Rene Leeman, Laura-Liis Kale, Mia Sakarias, Siim Saarse, Rasmus Talts) lõpetas turniiri ühe võidu ja neljanda kohaga, ainus võit (100:60) saadi avavoorus Läti üle. Täisedu nelja võiduga lõpetas võõrustajate leedulaste esindus (Eesti kaotas neile 94:100), järgnesid Soome (88:100) ja Valgevene (94:100).

Võistkonnavõistlusel oli taas kasutusel niinimetatud Badminton 100 punktisüsteem, kus iga matš koosneb järjekorras naisüksik-, meesüksik-, naispaaris-, meespaaris- ja segapaarismängust. Esimene duell lõpeb hetkel, kui üks osapool on saavutanud 20 punkti, teine matš jätkub esimese kohtumise seisult ning lõpeb, kui üks osapooltest on jõudnud 40 punktini. Samamoodi jätkatakse lõpuni välja ning võidab see võistkond, kes esimesena jõuab 100 punktini.

Laupäeval ja pühapäeval on Vilniuses kavas individuaalturniirid.