Täiskasvanute klassis teenisid hõbemedali samuti klubi Mustang tantsijad, mullused meistrid Andres Liiv ja Kristin Vaha, pronksile tulid Andrei Motil ning Diana Korotina tantsukoolist Kreedo Dance.

Vanuseklassis Noored 2 saavutasid meistritiitli Karl Henrik Palm ja Anastassia Ugrjumova, teisele kohale tulid Kristjan Pikk ja Liisbeth Lillo – mõlemad Tartu tantsuklubist Tango. Pronksmedali teenisid välja Kaspar Mätas ning Kaisa Lepik tantsukoolist Revalia. Noored 1 vanuseklassis saavutasid kuldmedalid tantsuklubi Laguun tantsijad Ergo Lükk ja Rutt Metusala. Teisele kohale tantsisid end Sander Seppik ja Kaari Kink tantsuklubist Leevi ning kolmandale Stanislav Vares ja Julia Tepljašina tantsukoolist Kreedo Dance.

Juunior 2 vanuseklassi parimad olid Werner Robert Laaneots ja Laura Liisa Lõhmus tantsuklubist Leevi. Hõbemedalile tantsisid end Martin ja Laura Prost tantsuklubist Tango ning pronksile Martin Jantson ja Kerstin Kessa tantsuklubist Leevi. Juunior 1 klassi parimad olid Erik Herbert Lõhmus ja Elisabeth Nursi Tallinna klubist Leevi. Teisele ning kolmandale kohale tulid tantsukooli Kreedo Dance tantsijad Robin Alexander Veskus ja Anita Sõtshugova ning Mark Dorfman ja Eva Kolektor .

Lasteklassis läks kogu meistrivõistluste esikolmik tantsuklubile Leevi. Esimesele kohale tulid Kert Lillenbrek ja Eliisa Sukles, teisele Kris Jarlet Kivisaar ja Silvia Susanne Barjabin ning kolmandale Kaspar Kaldaru ja Maria Elisabeth Lootus.

Seenioridest tantsisid end võidule Tiit ja Ene Hindpere tantsukoolist Esperanza. Teisele kohale tulid samuti Esperanza tantsijad Oleg Sadõrev ning Tatjana Krõlova. Kolmas koht läks tantsukooli Revalia tantsijatele Väino Miilile ning Lilian Kadaja-Saarepuule.

Kokku osales võistlusel ligi 260 paari seitsmes erinevas vanuseklassis. Enim võistluspaare astus tantsupõrandale juunioride vanuseklassides, kokku ligu 120 paari. Kõrgeimas, täiskasvanute arvestuses võistles kokku 13 tantsupaari. Võistlejaid hindasid kohtunikud Šveitsist, Hispaaniast, Itaaliast, Leedust, Tšehhist, Rootsist, Rumeeniast ning Venemaalt.