Täiskasvanute klassis teenisid hõbemedali tantsukooli Kreedo Dance tantsijad Robert Veskus ja Kristiina Prants, pronksile tuli Tartu tantsuklubi Tango paar Karl Henrik Palm – Anastassija Ugrjumova.

Noorte vanuseklassis saavutasid meistritiitli Stanislav Vares ja Julija Tepljašina tantsukoolist Kreedo Dance. Teisele kohale tulid Ergo Lükk ja Rutt Metusala tantsuklubist Laguun. Pronksmedali teenisid välja Madis Abel ning Lauren Juhanson tantsuklubist Leevi.

Juunior 2 vanuseklassi parimad olid Werner Robert Laaneots ja Laura Liisa Lõhmus tantsuklubist Leevi. Hõbemedalile tantsisid end Kaspar Kolk ja Sofia Savenko tantsuklubist Laguun ning pronksile Georg Gritsai ja Jekaterina Blinkova tantsukoolist Kreedo Dance. Juunior 1 klassi parimad olid Robin Alexander Veskus ja Anita Sõtshugova tantsukoolist Kreedo Dance. Teisele ning kolmandale kohale tulid tantsuklubi Leevi tantsijad Erik Herbert Lõhmus ja Elisabeth Nursi ning Siim Saarik ja Simoona Peensalu.

Seenioridest tantsisid end võidule Oleg Sadõrev ja Tatjana Krõlova tantsukoolist Esperanza. Teisele kohale tulid Revalia tantsijad Väino Miil ning Lilian Kadaja-Saarepuu. Kolmas koht läks tantsuklubi Ritmo tantsijatele Kulno ja Monika Kabralile.

Kokku osales võistlusel ligi 130 paari viies erinevas vanuseklassis. Enim võistluspaare astus tantsupõrandale juunior 1 vanuseklassis, kokku 63 paari. Kõrgeimas, täiskasvanute arvestuses võistles 7 tantsupaari. Võistlejaid hindasid kohtunikud Belgiast, Itaaliast, Inglismaalt, Montenegrost, Sloveeniast, Lätist, Leedust, Ukrainast ja Rumeeniast.