Naiste finaalis kohtusid Marie Turmanni ja Triin Madissoni võistkonnad ning võitjaks tuli Team Turmann tulemusega 10:7. Möödunud aastal Euroopa meistrivõistluste B divisjonis teise koha saavutanud Turmanni naiskond jäi Eesti meistrivõistlustel alistamatuks.

Eesti meistritiitel tähendab Marie Turmanni ja tema naiskonna jaoks ühtlasi ka piletit novembris Rootsis toimuvale EMile, kus mängitakse tugevaimas A divisjonis.

Team Turmanni koosseisus mängisid kapten Marie Turmann, abikapten Kerli Laidsalu, Heili Grossmann, Erika Tuvike ja Liisa Turmann. Eesti meistrivõistluste ajal oli võistkonna treeneriks Kristian Lindström (Rootsi).

Meeste meister selgitati välja kahe võiduni mängitavas finaalis. Finaalmängudes läksid vastamisi Harri Lille ja Eduard Veltsmani meeskonnad.

Kui finaali esimeses mängus tuli Harri Lille meeskond võitjaks veenva edu ja tulemusega 8:3, siis teises finaalmängus andis Eduard Veltsmani meeskond kõva lahingu. Kümnendasse vooru mindi Veltsmani meeskonna eduseisul 5:4, kuid otsustavas viimases voorus õnnestus Lille meeskonnal mänguseis viigistada ning mäng läks lisavooru. Lisavoorus röövis Lille meeskond vastaselt ühe punkti ning saavutati võit tulemusega 6:5. Eesti meistri tiitel jäi tiitlikaitsjate kätte.

CC Tallinn meeskonna koosseisus mängisid Eesti meistrivõistlustel kapten Harri Lill, abikapten Karl Kukner, Tanel Toomväli,Tarvin Kaldvee ja Arne Karl Sternfeld. Meeskonna treener on Kristian Lindström.

Eesti meistrivõistlused kurlingus toimusid Tondiraba jäähallis, põhiturniiril osales kolm naiskonda ja kolm meeskonda.

Kurling on rahvusvaheliselt üks kõige kiiremini kasvavaid talispordialasid. Tegemist on olümpiaalaga, mida saavad harrastada väga erineva vanuse ja füüsilise ettevalmistusega inimesed. Mängu saavad harrastada ka liikumispuudega inimesed. Kurlingut on võimalik harrastada nii perekeskselt, kui ka kolleegidega. Eestis saab kurlingut mängida regiooni parimaid tingimusi pakkuvas Tondiraba jäähallis ning kurlingu hooaeg kestab Eestis mai lõpuni.