Eesti noormeeste võistkond koosseisus Kaarel Hendrik Zernant, Lauri Pähn ja Oliver Kütt tegid stabiilselt hea soorituse ning finišeerusid ametlikus riikide arvestuses tublil 12. kohal (aeg 1.55.04). Sealjuures jätsid nad napi 16 sekundiga enda selja taha Taani ning 17 sekundiga Venemaa esinduse.

Eesti neidude võistkonna kaks esimest liiget – Kristel Kõivo ja Emily Raudkepp jooksid koondise treeneri Piibe Tammemäe sõnul tehniliselt head jooksud, vahe esimestega tekkis 30-kraadises kuumuses liidritele alla jäänud jooksukiirusest. Kahjuks eksis viimases vahetuses Teele Telgma viimase punkti märkimisel - ta viipas puutevaba märkeseadmega üle KP kõrval asunud raadiojaama ning võistkond tühistati.

Nii neidude kui noormeeste teatejooksus oli kokku üpris palju tühistamisi: poollagedal rohkete reljeefivormidega võistlusmaastikul, kui silmside konkurentidega oli pea katkematu, olid eksimused suurel kiirusel kerged tulema – teiste hulgas ei saanud tulemust ka Soome ja Rootsi neidude esindusvõistkonnad.