Parimale Eesti nais- ja meessportlasele lubas meelelahutusfirma BDG hea esinemise eest välja käia Avril Lavigne kontserdipiletid. „Eestit rahvusvahelistel võistlustel hästi esindanud sportlasi, sh medaliomanikke, tuleb vääriliselt tänada,“ ütles BDG pressiesindaja Ilja Judeikin.

Spordivõistluste toimumisele aitasid kaasa ka mitmed tuntud inimesed. Luisa Värk osales INASi MM-võistlusi promovas sotsiaalreklaamis, riigi esileedi Evelin Ilves avas võistlused pidulikus dresskostüümis, Birgit Õigemeel laulis avatseremoonial saateta Eesti hümni ning After Partyl esinesid sportlastele WAF Laulu- ja Tantsukooli õpilased. Nende hulgas oli ka mulluse superstaarisaate finalist Mariann Saar. „See on noortelt noortele, ja kuigi me oleme erinevate alade esindajad, täiendame meie neid muusikaga ja nemad meid elurõõmuga,“ ütles WAFi lauluõpetaja Susan Lilleväli.

Et sportlastel läheks rahvusvahelistel võistlustel veelgi paremini, on internetis osta.ee’s toimumas netioksjon, mille tulu eest muretsetakse parimatele invasportlastele võistlusvarustust. „Spordijalanõud amortiseeruvad ju väga kiiresti. Riietega saab kokku hoida, aga mitte laste jalgade ja tervise arvelt,“ ütles Eesti võistkonna treener Liivi Rünk.

Raadiohääl Mihkel Raud külastas eelmine nädal ühte Tallinna erikooli, kuhu on ka planeeritud spordivarustust annetada. „On absoluutselt selge, et erikooli õpetajate ja treenerite omakasupüüdmatut tööd tuleb hakata senisest oluliselt rohkem väärtustama,” ütles Raud pärast külaskäiku.

Heategevuslikule oksjonile osta.ee’s saavad annetada esemeid või teenuseid müügiks kõik inimesed, kellel on soov head teha. Praegu on võimalik huvilistel osta kiropraktika sessioone, pääsmeid veeskeskusesse, sisekujundusteenust kui ka Kerttu Rakke raamatuid. Kaasa on lubanud lüüa ka WAF Laulu- ja Tantsukool ning lauljatar Mari-Leen.