Naiste arvestuses juhib endiselt sakslane Vicki Troeltsch.

25.-27. juulil toimuvatel Eesti 5. lahtistel meistrivõistlustel golfis Estonian Amateur Open 2008 by Floorin sooritas Paul Põhi 70 löögiga turniiri parima tulemuse ehk kaks alla raja par'i, tõustes 149 löögiga üldarvestuses kolmandaks. Kahe päeva kokkuvõttes tõusisliidriks sakslane Claas-Erik Borges, kes täna läbis raja 74 löögiga, olles kokku sooritanud 146 lööki. Kahe päeva arvestuses on teisel kohal 149 löögiga teine sakslane Anthony Netto, kes läbis täna raja samuti 74 löögiga, ehk kaks üle par'i.

Teise võistluspäeva kangelase Paul Põhi sõnul sai ta sisse tõelise mänguhoo ning läheb finaalpäevale vastu kindla eesmärgiga korrata oma tunamullust tulemust ning tuua tiitel koju. "Sakslased on tugevad, kuid võistlusrada oli väga hea ning kui finaalpäeval teen tänasega samaväärse mängu, siis on olen kindel esikohapretendent," lisas Põhi.

Avapäeva võitnud Barry Downingul eile nii head hoogu sees ei olnud ning ta läbis raja 78 löögiga, mis üldkokkuvõttes annab talle koos Paul Põhi ja sakslase Armin Makkiga viigilise kolmanda koha. Eestlaste esimese päeva parim Mark Suursalu sooritas täna 77 lööki, langedes sellega üldarvestuses kümnendaks.

Naistest sai eile kõige parema tulemuse kirja soomlanna Elina Nummenpää, sooritades 74 lööki ja kahe päeva kokkuvõttes 153 lööki. Naiste arvestuses juhib peale teist võistluspäeva koondtulemusega 149 lööki eilne liider Vicki Troeltsch. Parim eestlanna oli eile 80 löögiga Annika Meos, olles üldarvestuses seitsmes.

Tänaseks viimaseks finaalvooruks kvalifitseerus tulemuste alusel 11 eesti sportlast.