Naistest võitis soomlanna Satu Harju, parim eesti naissportlane oli kuuenda koha saavutanud Annika Meos.

Eesti 5. lahtiste meistrivõistluste golfis võttis meeste arvestuses tiitli saksa sportlane Claas-Eric Borges, kes viimasel võistluspäeval sooritas 76 lööki ja kolme päeva kokkuvõttes 222 lööki, mis on kuus üle raja par'i. Meistrivõistluste üks tugevama tasemega mängija Borges juhtis ka peale teist võistluspäeva. Teise koha meeste arvestuses saavutas sakslane Armin Makki koondtulemusega 225 lööki ning kolmanda koha samuti Saksamaa esindaja Aaron Leitmannstetter 227 löögiga ehk 11 üle raja par'i.

Parimad eesti meessportlased olid eile imemängu teinud Paul Põhi, kes sooritas kolme päeva arvestuses kokku 228 lööki ja jagas selle tulemusega koos Mark Suursaluga tihedas konkurentsis sakslastega neljandat kohta.

Naiste arvestuses võttis võidu soomlanna Satu Harju, kes sooritas kokku 230 lööki ehk 14 üle raja par'i.

Teist kohta jagasid sakslanna Tabea Therese Klang ja soomlanna Elina Nummenpää, kes sooritasid kolme päeva arvestuses 232 lööki. Parim eesti naissportlane oli Annika Meos, kes jagas 248 löögiga kuuendat kohta sakslanna Larissa Steindfeldtiga.

Naiste kahe esimese võistluspäeva kindel liider sakslanna Vicki Troeltsch kõrbes viimasel päeval täielikult, sooritades kolmandal päeval 84 lööki ja jäi kokkuvõttes neljandaks.

Kokku osales Eesti 5. lahtistel meistrivõistlustel 113 mängijat 18 riigist. Eestlasi osales võistlustel 33.

Kolm päeva kestnud Eesti 5. lahtised meistrivõistlused golfis on ainus golfiturniir Eestis, mis kuulub World Amateur Golf Ranking turniiride nimekirja, kus võistlejad saavad maailma edetabeli punkte.