Varem EMidelt pronksi ja kolm hõbedat võitnud Kiivikas jõudis esimese Euroopa meistritiitlini. Kulturismis võistles ka Raigo Kuusnõmm, kes pääses poolfinaalidesse ja sai seitsmenda koha.

Positiivse üllatuse tegi bikiinifitnessi kategoorias -169cm võistelnud Andra Vagur, kes oma tiitlivõistluste debüüdil saavutas teise koha. Samuti tegi suurepärase tulemuse esimest korda Euroopa meistrivõistlustel osalenud Jane Tammearu, kes pääses finaalidesse ning lõpetas viiendana.

Bikiinifitnessi poolfinaalidesse pääsesid juunioride kategoorias -160cm Karina Polovnikova, kes lõpetas üheksandana, pikkuskategoorias -169cm Reet Reimets sai 12. koha ning -160cm kategoorias Jekaterina Remets 9. koha.

Fitnessis tegi suurepärase etteaste Endla Vaher, kellele finaalis puhtalt sooritatud keeruline vabakava tõi pronksmedali.

Klassikalises kulturismis võitsid eestlased kaks viiendat ja kaks seitsmendat kohta. Pikkuskategoorias -168cm viies koht Rain Kuusnõmmele, -175cm pikkuses viies koht Imre Vähile, klassis -171cm seitsmes koht Peep Reinartile ning -180cm samuti seitsmes koht Siim Savisaarele.

Bodyfitnessis pääses poolfinaalidesse Tatiyana Pudovkina, kes sai 15. koha ja masters bodyfitnessis Esta Pilt, kes tuli 8. kohale.