Kivimets on püstitanud endale spordis väga kõrged eesmärgid jõuda rahvusvahelises konkurentsis tipptasemel sportlaseks. Töö selle nimel käib.

Ta alustas triatlonitreeningutega 2012. aasta sügisel (9-aastaselt) Tabasalu Triatloniklubis treener Lembit Pallase juhendamisel. Triatlon sobis talle, koostöö treeneriga oli tulemuslik ja tema sportlik areng on olnud järjepidev.

2017. aastal asus Kivimets õppima Audentese Spordigümnaasiumisse ja tema treeneriks sai Marko Albert. Eesti koondise kandidaatidega koos treenides on kasvanud nii sportlikud eesmärgid kui treeningtase. Oma unistuste realiseerimiseks suundub nüüd tarmukas neiu õppima ja treenima USA-sse.

Kivimetsa senised parimad saavutused on ETU juuniorite konkurentsis 2018. aastal Bucharestis saavutatud 6. koht ja Dnipros saavutatud 12. koht ning 2019. aastal Tulceas saavutatud 5. koht. Kivimets on Eesti juuniorite meister nii triatlonis kui ka duatlonis. Kergejõustiku talvistel Eesti meistrivõistlustel 1500 meetri jooksus võitis ta U20 Eesti meistritiitli.