Finaalseeria kuuendas mängus oli Los Angelese klubi parem tulemusega 3:1. Nelja võiduni peetava seeria võitis Dodgers seega mängudega 4:2.

Teisipäevases mängus juhtus aga ootamatu intsident, kui keset kohtumist tuvastati Dodgersi mängumehel Justin Turneril (35) koroonaviirus. Ameeriklane oli varasemalt andnud koroonatesti, mille vastus alles siis kohale jõudis. Koheselt eemaldati Turner mängust. Kusjuures Turner oli esimene pesapallur MLB-s, kellel play-offi faasis koroonaviirus tuvastati.

Hiljem naasis Turner aga platsile. Umbes tund aega pärast Dodgersi jaoks võidukalt lõppenud kohtumist oli näha meest koos tiimikaaslastega triumfi tähistamas ning ühtlasi koos kaaslastega ühisel pildil poseerimas.

"Suur tänu kõikidele toe eest. Tunnen end hästi, sümptomeid mul pole. Just kogesin kõiki võimalikke emotsioone," kirjutas Turner hiljem sotsiaalmeedias, teatades seejärel: "Ma ei suuda uskuda, et mul polnud võimalik teiega koos tähistada. Olen meeskonna ja Los Angelese linna üle väga uhke."

"See on meie jaoks magushapu õhtu," rääkis MLB komissar Rob Manfred. "Meil on hea meel, et hooaeg on läbi. See on suur saavutus, et meie mängijad said hooaja lõpuni teha, aga loomulikult oleme mures, kui üks neist nakatub koroonasse. Saime mängu ajal teada, et Justin andis positiivse proovi ning isoleerisime ta seejärel, et levikut takistada."

"Mul pole olnud võimalust Justinit veel näha. Ma ei tea täpselt, mis toimus," kommenteeris olukorda Dodgersi mänedžer Dave Roberts. "Tean ainult seda, et pidin ta mängust välja võtma. Püüan jätkuvalt kõigest täpsemalt aru saada, aga ma ei jõua ära oodata, kuni näen teda."

Dodgersile oli see esimene tiitel pärast 1988. aastat. Kokku on klubi triumfeerinud finaalseerias seitsmel korral.