Tänastes sõitudes sai Deniss Karpak (Karpak Sailing Team) kirja kohad 3 ja 2 ning on sellega kokku 21 Finnil võistleva mehe seas võtnud juhtpositsiooni. Teine on hetkel britt Giles Scott ning kolmas poolakas Piotr Kula.

Laser Standard klassis finišeeris Karl-Martin Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) avapäeval oma kvalifikatsioonigrupis resultaatidega 5 ja 6 ning on võtnud 63 sportlase konkurentsis 9. asetuse. Kaarel Kruusmägi (Saaremaa Merispordi Selts) lõpetas sõidud 26. ja 25. tulemusega ning on kokkuvõttes 50. kohal. Laseril on liidriks rootslane Jesper Stalheim.

EUROSAF Champions Sailing Cup koosneb viiest etapist: Garda Trentino Olympic Week nime kandev võistlus Itaalias Riva del Garda's 8.-12. mail, Delta Lloyd regatt Hollandis Medemblik'is 21.-25. mail, Sail for Gold regatt Suurbritannias Weymouth'is ja Portland'is 8.-12. juunil, Kieler Woche regatt Saksamaal Kiel'is 22.-26. juunil ning finaaletapina ühtlasi Euroopa purjetamishooaja lõppu tähistav Semaine Olympique Francaise nimeline võistlus Prantsusmaal La Rochelle'is 9.-13. oktoobril.