Denis Grabe purustas poolfinaalis 8:0 Leedu parima mängija Marius Śiaudkulise. Teises poolfinaalis alistas kõigest 13-aastane Eesti imelaps Mark Mägi 8:7 eelmise etapi finalisti, leedulase Henrikas Strolise. Finaal kujunes eestlaste omavaheliseks jõukatsumiseks, kus noor talent Mägi pidi tunnistama Grabe paremust seisuga 8:2.

“Turniir kulges kergemalt kui oodata võis. Suutsin näidata head mängu ja vastased alistada suhteliselt kindlalt. Valmistun nüüd MM-iks ja siis tuleb kauaoodatud suvepuhkus,“ ütles Denis Grabe pärast võistlust. Nagu kõikidel eelnevatel etappidel ei pidanud Grabe ka Kaunases kaotust tunnistama, millega ta on püsinud võitmatuna viis etappi järjest.

Team Olympic-Online ridadesse võetud valitseva Euroopa meistri, soomlanna Marika Poikkijoki osalusel tõusis Balti Pooli liiga uuele tasemele ka naiste arvestuses. Kuigi Poikkijoki oli naiste arvestuse suursoosik, suutis leedulanna Agne Jaruśauskaite talle kõva lahingu anda ning läks finaalkohtumist 3:0 juhtima. Euroopa meister Poikkijoki võttis siiski end kokku ja võitis tulemusega 6:5.

„Rõõm on näha, et meie üritus on mängijate seas endiselt hinnas. Oleme väga tänulikud kõigile, kes tulid ja katsusid jõudu Baltikumi kõige tugevamal pool-piljardi turniiril. Nüüd tuleb väike suvepuhkus ja jätkame kaheksandal septembril Riias,“ ütles Baltic Pooli Liiga korraldaja Jüri Talu.

Kokku osales etapil 72 sportlast Eestist, Lätist, Leedust, Soomest, Norrast ja Poolast.