Olympic-Online Balti Pooli Liiga IV etapil suutis Denis võita kõik konkurendid, kaasa arvatud poolfinaalis lätlase Peteris Ermansonsi (8:4) ja finaalis eestlase Kait Hinni (8:5). Kokku võttis etapilt osa 70 mängijat Eestist, Soomest, Lätist ja Leedust.

“Nagu me ka lootsime, ei toonud liiga viimane etapp üllatust – Denis kinnitas oma paremuse ja on jätkuvalt Balti riikide tugevaim piljardimängija. Usume, et ka liiga finaalis näitab Denis maailmatasemel mängu,” ütles Balti Pooli Liiga ja Eesti Pooli Föderatsiooni suurtoetaja Olympic-Online’i kasiinooperatsioonide juht Priit Pajumaa.

“Olen väga õnnelik, et ka neljandale etapile tuli võistlema 70 piljardimängijat, mis on tunnustuseks turniiri korraldajatele ja sponsoritele. Finaali kohtade arv on aga piiratud: võistlema pääseb turniiritabeli 32 parimat meest ja 16 parimat naist,” ütles Baltic Pooli Liiga üks korraldajatest Jüri Talu.

Olympic-Online Balti Pooli Liiga finaalvõistlus toimub Vilniuses 27.-28. oktoobril.

Team Olympic-Online liige Denis Grabe võitis tänavu Balti Pooli Liiga kõik etapid – Tartus, Kaunases, Riias ja Tallinnas. Grabe juhib hetkel ka turniiride sarja üldtabelit, edastades üldarvestuses lähimat konkurenti, eestlast Kait Hinni, 35 punktiga.

Denis Grabe on individuaalarvestuses 16-kordne Eesti meister. 2011. aasta märtsis sai Grabe esmakordselt Eesti piljardispordi ajaloos Saksamaal peetud Euroopa meistrivõistlustel medali – pronksi. Grabe osalusel pääses 2011. aastal Eesti meeskond esimest korda ajaloos ka paarismängu maailmameistrivõistluste ehk World Cup of Pool finaalturniirile ning saavutas seal 9. koha.

Olympic-Online Balti Pooli Liigat toetavad Olympic-Online, Entry Piljardiklubi, Baribali Piljardiklubi, Strachan Cltoh, Biljardai, Kamui Tips, Mezz Cues ja Renault.

Eesti Pooli Föderatsiooni tegevuse eesmärk on Eesti piljardi arendamine, sportliku taseme tõstmine ning sportimiseks soodsate tingimuste loomine. Eesti Pooli Föderatsiooni toetab Eesti esimene litsentseeritud internetikasiino ja -pokkerituba Olympic-Online.