"Enne mängu mõtlesin, kas see oli vale või õige lüke meestele vaba päev anda. Aga tundus, et läks õigesse kohta. Me ei teinud ühtegi trenni. Käisime hoopis lennusadama muuseumis, kus oli ka meie saalihokimängijate ajalooga huvitavaid detaile - näidati paati, millega nende vanaisad kunagi saarte pealt Rootsi põgenesid," rääkis Kungla.

Peatreeneri sõnul nägid eestlased platsil taanlastest ka palju värskemad välja, sest viimastel oli eile raske mäng Soomega (Taani kaotas 2:9 - toim). "Mida kolmandik edasi, seda rohkem oli näha, et nad olid eilsest mängust väsinud. See oli neil jalgades," märkis Kungla.

Vahetult enne mängu sai Kungla šokk-uudise, kui jalavigastuse tõttu pidi ülitähtsast kohtumisest eemale jääma koondise põhiväravavaht Marek Õige. Õnneks vedas Siim Stokkeby välja ning tegi Eesti väravasuul lausa hiilgava mängu, tõrjudes 30 vastase pealeviset (võrdluseks: Taani väravavaht tegi 21 tõrjet).

"See oli ikka väga suur šokk. Korraks lõi pildi eest mustaks. Mõtlesin, kuidas see asi välja hakkab nägema. Niigi oli juba vigastusega väljas põhikaitsemängija Victor Öberg," sõnas Kungla.

Vaata pikemat intervjuud videost!