"Teil on ilus riik. Tunnen end siin nagu kodus. Tallinn näeb välja samasugune nagu iga teinegi Poola linn," vahendas poolakas oma esimesi muljeid Eestist.

Homme Tallinna Spordihallis kell 16 algaval võistlusel "Estonia vs MHP Strongman Champions League 2013" esindab Radzikowski kuueliikmelist Maailma meeskonda, kes astub vastu kuuele Eesti tipule. Eesti meestega on poolakas tänavu juba rinda pistnud ning tõdeb, et eestlased pole kaugeltki papist poisid.

"Võistlesime Vilniuses meeskonnavõistlusel, kus olid Eesti, Poola, Läti ja Leedu tiimid ning poolakatel oli eestlastega tükk tegemist. Eesti kutid on väga tugevad," kiitis Radzikowski võõrustajatiimi.

Radzikowski nimel on Poola tugevaima mehe tiitel 2011-2012 ja 2013. Ühtlasi on ta Strongman Champions League 2013 "ICEMAN" etapi võitja, Meistrite liiga Poola etapi kolmanda koha omanik, Hispaania etapi hõbedamees ning konkureerib üldse sarja tänavuse hooaja esikohale, kui pidamata on veel kolme etapi võistlused. Kokku koosneb Champions League'i sari 16 osavõistlusest.

Vaata intervjuud homse ürituse ühe suurima staariga videost!