"Ma ei ole selle inimesega kunagi kokku puutunud. Esimest korda kuulsin seda nime Kärt Anvelti käest. Kindlasti saate ka Bernatskilt sama vastuse. Minu sidumine kogu selle asjaga on meelevaldne," kinnitas Seli Delfile.

"Bernatski lugu on liialt ülespuhutud. Täit analüüsi on sellele vara teha. Kahetsusväärne, et selline asi on toimunud ja kui sealt ka midagi tõele peaks vastama, siis igal juhul on siit õppida palju," lausus Seli. "Tühja koha pealt see teema kindlasti üles tõusnud pole ja kindlasti on mingitel asjadel ka tõsi taga. Millel ja kuidas? Sellel on minul praegu raske vastata."

Avalikult on dopinguarst Bernatskiga avalikke seoseid leitud endise suusamehe ja praeguse suusaliidu spordidirektori Raul Ollega. Seli sõnul peaks igasugune otsuste tegemine seoses Ollega saama alguse suusaliidust. "Suusaliit peaks ise Raul Ollega oma suhted klaariks tegema. Täna on see nii segane informatsioon, et järske otsuseid teha oleks ennatlik. Sõna-sõna vastu on raske mingeid otsuseid teha."

Avalikult on mitmeid kordi Seli dopingusaagaga sidunud endine odaviskaja ning äripartner Margus Kübar, kelle sõnul püütakse dopinguskandaaliga tähelepanu kõrvale viia spordi rahastamiselt.

"Margus Kübara puhul ei üllatu ma millegi üle. Sellise konstruktsiooni välja toomine ütleb, et selle inimese aju kasvuhormooni ei tooda. Seda peab mujalt manustama," naljatles Seli. "Olen korduvalt öelnud, et ma ei imesta, et selline olukord on tal tekkinud ka teistega. Ta jääb minu jaoks ebaeetiliseks ärimeheks."

Vaata täispikka intervjuud.