Lennuk Helsingisse väljus 14.45. Sealt edasi lennati kell 17.30 Lõuna-Koreasse Seouli. Lennureis peaks aega võtma üheksa ja pool tundi. "Tuleb korralik uni", ei teinud Raja pikast sõidust probleemi.

Maailmameistrivõistlused Koreas peetakse 25. augustist 1. septembrini ning väga palju ei jäänud puudu, et neljapaat oleks sinna valmistuma sõitnud ilma Rajata. Taimsoo vaatas küll paar minutit enne 14-e korduvalt kella, kuid keegi suurt paanikat ei teinud. Mehe pass oli treener Matti Killingu käes, Taimsoo hoidis millegipärast Raja kohvrit. Raja saabus, astus otse registreerimislaua juurde ning minuti pärast astuski tiim juba turvaväravatest sisse.

"Klassikaline lennujaama tulek. Täna sai isegi päris hea varuga tuldud," ütles Raja muigega, andes mõista, et see pole tal sugugi mitte esimene kord.

Kõik loodavad neljapaadilt (Taimsoo, Raja, Kaur Kuslap, Sten-Erik Anderson) medalit, mõned isegi kõige kirkamat, kuid mehed on esimeseks eesmärgiks seadnud A-finaali jõudmise ning kui see on täidetud, võib juba kõike juhtuda, ütlevad nad ise.

"Kui finaalis teeme stabiilse ja hea sõidu, on väljavaated medalile täiesti olemas. See on ilmselge ka seniseid maailmakarika sõite vaadates, kus olime kaks korda pronksil," ütles Raja.

Vaata, mida rääkisid Kaspar Taimsoo ja Allar Raja täna lennujaamas!