Järgnevalt on toodud mõned kommentaarid artiklist "Anna Levandi: MMile saadeti Glebova, et ta iluuisutamisest ära ei kaoks":

"60 protsenti venelastest kurdab, et neid diskrimineeritakse Eestis! ENSV aegu oli ka traditsiooniks, et kui oli valida, kas saata võistlustele eestlane, kes oli tugevam, või suure kodumaa liige, valiti ikka viimane!"

"Vene aeg on tagasi! Kes näitab parimaid tulemusi, see enam MM-ile ei saa! Milleks siis üldse sporti teha, kui otsustatakse saata nõrgem?"

"Kuidas sai juhatuse arutelu olla asjalik, kui seal ei viibinud Liinamäe treenerit? Kes seal siis Liinamäe huve esindas? Kas koondise peatreener, kes treenib Glebovat?"

"Seekord tehti küll noorele tüdrukule, kes esines esimest korda täiskasvanute EMil ja saavutas väga hea tulemuse, räigelt liiga! Häbi on kohe seda uudist lugeda. See iluuisutamise värk tundubki olema ainult venelaste rida, kuna treenerid on seal samuti enamuses venelased. Glebova ju Levandi õpilane, Liinamäe aga Valgemäe õpilane. Ja nüüd siis heidetakse Valgemäele ette, et tal ei ole kõrgharidust ning otsitakse muid vigu. Kõrghariduse paber ei anna igapäevaelus mingeid tulemusi, inimene tuleb olla ja oma tööd osata teha. Paber ei tee midagi!"

"Viga on ikkagi juhatuses, mõlemad treenerid oleks tulnud kohale kutsuda ja asjad selgeks rääkida. Ma ei süüdistaks siin Levandit, ammugi mitte Glebovat. Mõlemad treenerid ja mõlemad iluuisutajad on väga tublid, au neile et Eestimaal selliste tulemusteni jõutud on."

"Uisuliit tallas sportliku printsiibi jalge alla ja hakkas poliitika ees lömitama. Ilmselt tänu sellele saab ka teie ala korraliku tagasilöögi sportlikus mõttes."

"MM-ile saadeti Glebova, et ta iluuisutamisest ära ei kaoks. Päris huvitav põhjendus... Kujutage ette järgmist situatsiooni: kergejõustiku meistrivõistlustel viskab Laanmäe 82 meetrit, täidab MM- normi ning edestab Värnikut seitsme meetriga. Alaliit otsustab aga MM-le saata Laanmäe asemel Värniku, et ta odaviskekaardilt ära ei kaoks."

"MM-ile saatmine nüüd küll ei tohiks motivatsiooni tekitajaks olla. Siis võiks ju tõesti igaühe sinna saata, et tal mingil juhul motivatsioonipuudust ei tekiks."