"Olen ikka väga rahul oma teise kohaga," rääkis Kirpu pärast finaali õnnest särades ja mitmele kohalikule fännile oma hõbemedaliga foto jaoks poseerides.

"Gherman on 2012. aasta Euroopa meister, nii et pole häbi talle kaotada. Loodan, et mul on veel arenguruumi," nentis Kirpu, kelle jaoks Doha GP on esimene individuaalne turniir, kus ta finaali on jõudnud.

Kaheksandikfinaalis oli Kirpu alistanud poolatari Ewa Nelipi 15 : 12, veerandfinaalis hiinlanna Sheng Lini 5 : 0 ja poolfinaalis ungarlannast maailma esinumbri Emese Szászi ülekaalukalt 15 : 5. 

"Ma tunnen Szászi hästi, teadsin, kuidas temaga vehelda. Ka treener Kaido Kaaberma julgustas kõrvalt, ütles, et ära anna initsiatiivi ära," rääkis Kirpu poolfinaalmatšist ungarlannaga, kes on 2010. aasta MM-i hõbe ja 2013. aasta MM-i pronks ning kahekordne Euroopa meistrivõistluste pronksmedalivõitja.

Irina Embrich kaotas 1/32-finaalis rumeenlannale Simona Ghermanile 8 : 9.

1/64-finaalis sai Embrich 15 : 10 jagu šveitslannast Pauline Brunnerist.

Katrina Lehise ja Julia Beljajeva võistlus lõppes esimeses ringis.

Beljajeva kaotas otsustava torkega 11 : 12 rumeenlannale Ana Maria Branzale.

Katrina Lehis, kes teeb tänavu oma esimest täiskasvanute hooaega, jäi lisaajal alla tugevale venelannale Tatjana Logunovale 12 : 13.

Kuigi Lehis juhtis peaaegu terve matši, suutis Logunova end viimases ringis võrdsesse seisu võidelda. Lisaminutil õnnestus Logunoval teha otsustav torge ja matš 13 : 12 võita.

Lehise treener Helen Nelis-Naukas kommenteeris Lehise kaotust nii: "Logunova jäi taha, siis ta oli sunnitud rapsima hakkama. Katrina tegi aga sellega vea, et läks jalaga vastu, distants läks liiga lühikeseks ja teine sudis sealt kuidagi torke ära."

"Katrina ei tohi minna liiga lähedale, ta on liiga pikk, tal ei jää siis võimalust torgata. Eks see lõpp oli õnneasi, Logunoval vedas. Mul oli ikkagi tunne, et Katrina suudab vastutorke ära teha, aga vastane proovis ise ja tuli läks põlema. Kahju, see oli Katrinale võidetav matš, aga eks see ole tal esimene täiskasvanute hooaeg," nentis Nelis-Naukas

Delfi sõitu Dohasse toetas Europark.