Starsi kangelaseks kerkis soomlane Niklas Hagman, kes viskas kolmanda kolmandiku alguses mängu ainsa värava, teatab ETV Sport.

Kuigi Red Wingsi edumaa Starsi ees on kaheksa punkti, pole USA autopealinna hokimängijatel viimasel ajal hästi läinud — järjest on kaotatud kuus kohtumist, samal ajal kui Stars on viimasest kümnest kohtumisest võitnud üheksa.

Kolmanda järjestikuse võidu teenis Chicago Blackhawks, kes oli kodus 2:1 üle Colorado Avalanche’ist. Üldse on Blackhawks viimasest viiest kohtumisest loovutanud vaid punkti ja jääb läänekonverentsi kaheksandast play-offi kohast veel kuue punkti kaugusele. Kolmanda järjestikuse kaotuse saanud Avalanche’il on aga Blackhawksist viis punkti rohkem.

Kolmanda kaotuse järjest sai San Jose Sharks, alistudes New Yorgis eduseisust sealsele Rangersile 1:3. Sharksi ainsale tabamusele eeltöö teinud Joe Thornton on nüüd NHL-is andnud 500 resultatiivset söötu.

Pittsburgh Penguins oli 4:1 parem Buffalo Sabresist. Penguinsi kasuks värava visanud ja resultatiivse söödu andnud Jevgeni Malkini isiklikku kontosse on vähemalt punkt kogunenud kaheksas viimases kohtumises.

Valitseva Stanley karikavõitja Anaheim Ducksi jaks käis kodus 4:2 üle Calgary Flamesist. Ühe tulemusliku söödu teeninud soomlasest Teemu Selännenist sai sellega Ducksi ajaloo resultatiivseim mängija.

Seitsmenda järjestikuse kaotuse pälvis aga Philadelphia Flyers, kes pidi tunnistama Montréal Canadiens’i 3:5 paremust. St. Louis Bluesi 5:1 võidumängus Columbus Blue Jacketsi üle andis Eric Brewer neli väravaga lõppenud söötu.

Tulemused:

Chicago — Colorado 2:1
NY Rangers — San Jose 3:1
Dallas — Detroit 1:0
Buffalo — Pittsburgh 1:4
St. Louis — Columbus 5:1
Philadelphia — Montreal 3:5
Anaheim — Calgary 4:2
Minnesota — Nashville la. 5:4