Naiste 3,9 km rajal olid parimad venelannad, kes loovutasid esiviisikust vaid kolmanda koha soomlanna Milka Reponenile. Võidu võttis Tatjana Oborina, teine oli Maria Ketškina.

Eesti koondisest oli 15. kohaga parim eelmise hooaja terviseprobleemide tõttu vahele jätnud Daisy Kudre. Tema kaotus võitjale oli 1.18.

„Tegin tehniliselt hea ja kontrollitud soorituse, kuid ei tunne ennast veel tõusudel piisavalt tugevalt, sealt tuleb suurem osa kaotusest,“ kommenteeris Daisy Kudre.

Evely Kaasiku, kes tegi oma ettevalmistuse hetkeseisu kohta samuti igati korraliku sõidu, oli 22. (kaotus 1.59). Nooruke Doris Kudre ei suutnud vältida orienteerumisvigu ning pidi leppima 29. kohaga (+3.52).

Meeste 5,1 km rajal lahutasid esikolmikut omavahel vaid ühesekundilised vahed. Võitjaks tuli rootslane Ulrik Nordberg, kellele järgesid bulgaarlane Stanimir Belomažev ja 42-aastane (!) venelane Eduard Hrennikov. Eestlaste kohad: Joonas Oja 36. (kaotus 3.49), Tarvo Klaasimäe 41. (+4.23) ja Ilmar Udam 43. (+5.26).

Homme võisteldakse sprinditeates, kus iga võistkond koosneb ühest mehest ja ühest naisest. Eesti värve lähevad kaitsma paarid Joonas Oja-Evely Kaasiku ning Tarvo Klaasimäe-Doris Kudre.