Korea meeskond, kes oli komplekteeritud Korea käsipalliliiga klubide parimatest mängijatest, alustas mängu teravalt ning läks kohtumist juba kuuendal minutil 4:1 ning minut hiljem 5:2 juhtima. Seejärel pigistasid šokolaadipoisid vahe minimaalseks, kuid poolajale mindi siiski Korea kolmepunktilisel juhtmisel seisuga 16:13.

“Korealased alustasid kiire mänguga. Nende kiired sisselõiked ning täpsed visked olid meile alguses takistamatud,” rääkis meeskonna suurima kogemustepagasiga Jaanus Rätsep. “Samas eksisime ise headest olukordadest ning nagu tavaliselt, kui ise ei viska, visatakse sulle,” mõtiskles vanameister.

Teise poolaja algus tõi aga hoopis uue hingamise Chocolate Boysile, kes kiire spurdiga vähendas taas vahe minimaalseks ning järgmised kümmekond minutit kulgesid tasavägises tempos. Viis minutit enne kohtumise lõppu juhtis Korea meeskond veel 30:25, kui 30 sekundit enne mängu lõpuvilet olid šokolaadipoisid jõudnud punktilise vaheni seisul 30:29 Korea kasuks. Siis oli kaugviskel resultatiivne Korea poolel head mängu näitanud mängujuht Joon-Hee Lee ning 31:29 kirjutatigi mängu protokolli lõppseisuks.

Homme, 20. juunil, kohtub Chocolate Boys turniiri viimases kohtumises Hiina B rahvuskoondisega, kes samuti mõlemad kohtumised kaotanud, ning võidu korral saavutatakse turniiril kolmas koht.

Väravaviskajad: Sten-Erik Lepp (7), Risto Sidok (3), Rain Kullamaa (1), Ravo Voosalu (1), Martin Noodla (7), Valdar Noodla (2), Tarmo Ulla (4), Jaanus Rätsep (2), Dener Jaanimaa (1), Janis Selge (1)