Alagrupiturniiri kolmandal mängupäeval oli Natalja Bratuhhina/Mari-Liis Graumanni vastaseks viienda asetusega kanadalannad Boileau-Mondor. Esimeses geimis said eestlannad oma servi paremini tööle ja ei andnud vastastele võimalust oma mängu leida, tänu sellele kindel geimivõit 21:11.

Teises geimis kogusid ka vastased end ja peale ülipõnevat mängu võitsid geimi 26:24. Viimases otsustavas geimis olid kanadalannad 13:12 juhtimas, kuid tänu heale servile suutsid Graumann ja Bratuhhina otsustava geimi võita 16:14. Seega mänguvõit 2:1 ja sellega ka kindel alagrupivõit.

Täna toimub ka loosimine järgmisesse ringi, kus selgub Eesti paari homne vastane. Järgmisesse ringi pääsesid kõikide alagruppide kaks esimest, lisaks neile kaks parimat kolmandat kohta ja kaks paari läbi lohutusringi.

Võit järgmises ringis tagab juba pääsu veerandfinaali. Mari-Liis Graumanni mängujärgne kommentaar: “Vastased on olnud väga head ning võistlustingimused on super. Kuna tegu on eelolümpiaga, siis tehakse kõik nii nagu olümpial. Ilm on väga kuum ja selletõttu väga raske mängida. Ise aga oleme iga mänguga paremaks ja kindlamaks läinud. Homme jätkame kindlasti võitluslikult ja üritame võitu ning pääsu 8. hulka. Tahame võimalikult palju mänge saada olümpiaareenil, mis mahutab istuma 12000 inimest.”.